Tutorial Schimbat Filtru Motorina Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la 20.000 se schimba si mai nou se schimba la 30.000 de mii streulea tata nu prea le ai cu dacia)
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

se pare ca nu le am
      atunci nu inteleg de ce m-au obligat cei de la dacia sa schimb filtrul la fiecare 10.000 si la 5, 15, 25, 35.000 sa purjez filtrul?
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Multumesc pentru raspunsuri dar tot in ceata am ramas
        1. Am mai sapat pe Google si se pare ca sunt 2 tipuri: Euro 3 la masinile fabricate pana in noiembrie 2007, si cele Euro 4 fabricate dupa acea data si difera unul de celalalt.Va rog puneti o poza cu filtru Euro 4, ca cei de la magazin nu prea m-au lamurit si nu as vrea sa ma trezesc in ipostaza ca-l dau jos si nu se potriveste, se pare ca au mai patit-o si altii.
        2.Deci totusi l-a cati km ar trebui sa schimb acest filtru prima data ? Am sunat de curios la reprezentantele dacia Cluj (ei il schimba la 15000 km) si Alba ( acestia nu il schimba la revizia de 15000 km) , rezultatul: din nou in ceata.

Comment

Chiar nu are nimeni o poza cu acest filtru (motorizare diesel euro 4 ) ???

Comment

iti dai sema ca cineva trebuie sa isi schimbe acel filtru ca sa-i faca si o poza
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Poze filtru de motorina motor 85 cp E4

Filtru l-am cumparat din targul vitan cu 80 ron, este fara senzor de apa, se poate lua de la cel vechi, cum se schimba nu stiu, am vazut la revizie ca se desface aparatoarea de la roata, s-a cam chinuit nea mecanicul...

Comment

Nu am stiut sa atasez pozele

In primul post nu am resuit sa atasez pozele pt. ca erau prea mari
                Attached Files

Comment

Am putea vedea si cum se face o purjare ?

Comment

Originally posted by kosstelino View Post
                    In primul post nu am resuit sa atasez pozele pt. ca erau prea mari
                    pe filtrul meu scrie alt cod..8300-813-237.de ce?e alt tip de filtru?cam seamana cu al tau,,,roblema e ca momentan locuiesc in milano..si tre sa dau comanda la o reprezentanta renault..si nu stiu ce cod sa le spun,,

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                      atentie, motorina chiar este toxica. mie mi-a iesit o eczema pe toata suprafata pielii unde a ajuns motorina. ulterior am gasit o alternativa pentru schimbarea filtrului
                      Inca o remarca crististreulea. Siguranta aia metalica(ca o sarma), de la mufa senzorului prezenta apa in combustibil nu se scoate afara daca vrei sa scoti mufa afara. Se apasa pe ea, apoi tragi de mufa.

Sa nu te superi pe mine, dar e bine pe viitor sa faci asa pentru a-ti usura munca.
                      Numai bine si mult succes.

Comment

chestia asta din foto...e senzorul de apa?eu am desfacut-o..si am purjat un pic...si pleeeease..imi da si mie cineva un cod de filtru motorina pt dci 85 cp?trebe sa fac comanda la dealer renaul din milano..si nenea ala mi-a zis sa-i dau un cod.il dau pe cel care e scris pe al meu?adica..8200-813-237?

Comment

cred ca ala e. Maine o sa ma uit eu pe ultima mea factura.Factura o am in masina. Si o sa-ti zic codul.

Comment

fILTRU mOTORINA PENTRU EURO 4 LOGAN E MAI LUNG ARE TREI CONDUCTE SI SENZOR DE APA CARE VINE CU EL (ARE MUFA SI FIRELE) CODUL E 7701478547
                            NU CRED CA SE POATE MURJA DEOARECE NU ARE SUPAPA

Comment

purjarea se face scotand senzorul de apa si apasand pompa de mana (para de pe circuit) de cateva ori, apoi se monteaza la loc senzorul de apa si se apasa para din nou pentru a presuriza circuitul de alimentare (asa banuiesc, dar poate confirma cineva)

Comment

Da, asa se face purjarea filtrului de motorina (pentru a elimina apa sau alte impuritati) si se face la 10.000km (sau cand se doreste). La 20.000km se schimba filtrul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google