Goarna Alarma Legata La Claxon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iei un releu de 30A si legi asa....iei un plus deundeva(permanent) il bagi in buton si te duci cu el la releu la pinul 85...Iei o masa si te duci cu firul la pinul 86..... apoi de la pinul 87 al releului tragi fir la baterie...pinul 30 il legi la claxon....si mai tragi o masa la claxon...

Comment

Multumesc din suflet, de cand caut o explicatie asa buna.

Super explicatia, montajul a durat foarte putin,functioneaza ca la carte .Multumesc inca odata.
      Last edited by 66CYP; 23 September 2009, 20:58. Reason: Automerged Doublepost
      Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
        am o problema ... am in cartier 4 masini cu relativ aceiasi goarna ... si ,,prieteni" cu tobe sparte care le trezesc din somn pe goarne ... si nu stiu care e a mea ... e ca faza aia cu lupu ... cand o fi sa fie pe bune nu stiu cand e a mea ...
        O rezolvare mult mai silentioasa dar si costisitoare ar fi montarea unei alarme cu pager si taierea firului ce duce la goarna. Eu am facut astfel si nu am probleme cu vecinii sa-i trezesc in miez de noapte cand trec cainii pe sub masina. In schimb stiu imediat cand e cineva pe langa masinuta si fug la geam. Goarna o pot face sa sune la comanda, firul care comanda deschiderea portbagajului va ajunge la goarna. Daca e o persoana langa masina apas butonul si suna 3 secunde. Nu mai spun ce efect benefic are asupra cainilor, (daca nu e noaptea), in prima secunda a si tasnit de sub masina. Portbagajul il deschid cu un butonel amplasat langa reglajul farurilor.

Comment

daca tot reusiti sa faceti alarma p claxon incercati cu un claxon de asta ca sa fiti sigur ca o si auziti dar sigur gasiti si hotu cazut langa masina facut infarct

BE SURE TO WATCH IN HIGH QUALITY!! basically i just wired my train horn system from Hornblasters into my stock alarm system via splicing into the chassis hor...
          Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Prea tare claxonul .
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

are omologare , ca zici cai antiaeriana de la primarie

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google