parere in legatura cu schema
Folosirea unui releu, modalitati de conectare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
poze alarma
poate ma ajutati cu modelul
Comment
-
are cineva idee ce alarma e ?
romeo-alex ,am urmat sfaturile colegilor dar tot nu merge ! problema e ca am gasit un fir,dar in momentul cand inchideam usile se deschidea portbagajul.
am incercat toate combinatiile posibile pe releu dar si pe alarma dar degeaba
Comment
-
-
problema releu claxon
salutare am cumparat un claxon tip goarna care functioneaza pe baza de compresor insa nu a venit cu schema ci doar cu releul ma puteti ajuta sa fac legaturile uitati o incercare de a mea.
PS. as dori ca circuitul sa fie alimentata doar la contact pus aveti idee de unde as putea s-al alimentez din cutia re relee sau de unde?Attached Files
Comment
-
gri,negru,violet firele sunt taiate
problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,
[QUOTE=edy28;1202414]gri,negru,violet firele sunt taiate
problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145
problema e ca nu am specificat ce masina am de asta am intrebat unde vine UCH ,specific ca am o alfa romeo 145
Comment
-
In schema desenata de tine cu acel releu, legi pe rand firele de la alarma. Tii apasat cateva secunde pe buton si ar trebui sa actioneze releul.
Daca nu merge cu nici unul din fire, atunci firul de la pinul 85 (masa) il scoti de la masa si il legi la +12V. Aceeasi proba cu fiecare fir in parte.
Comment
-
Salut
imi poate spune cineva cum pot face legatura la pini releului din imaginea atasata pt a deschide porbagajul din alarma ,alarma transmite un impuls pe - (minus).Multumesc
Salut
imi poate spune cineva cum pot face legatura la pini releului din imaginea atasata pt a deschide porbagajul din alarma ,alarma transmite un impuls pe - (minus).Multumesc
Comment
Comment