eu am pus 2Tone de vaselina pe cablurile acelea tot plimbând sus-jos.mi-e frică să nu se strângă praf acum pe ele(sunt pline de vaselină), dar am scapat și de scârțâit și lucră și mai bine acum. Am facut operatiunea asta anul trecut când am văzut la șeful meu că s-a rupt un cablu din ăsta la Peugeot 407 pe dreapta spate. și atunci am zis ca nu strica puțină vaselină.
Sa Nu Mai Scartie Geamurile Electrice
Collapse
X
-
am o problema aparut de 2-3 zile ...geamul se ridica f.f incet si scartie. Ce ar trebuii sa fac?
Comment
-
ar trebuii sa faci ceea ce e in tutorialulde mai sus! cumperi un wd-40 si te apuci de treaba!
am facut si eu operatia si acum e lux urca mult mai repede geamul si nu mai scartie! cand da caldura o sa fac si pe stanga, chiar daca nu scartie dar acum urca mai greu decat pe dreapta0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostBa da...dar mai mult degresarea pieselor metalice, pe care s-a pus rugina. Recomandat ar fi ca dupa sau in loc de WD 40, sa folositi un sprya siliconat de la Wurth.
AC/DC- RIDE ON
Comment
-
Da ..chiar te rog sa stergi cu carpa cablu si rola, iti va fi mai mult de ajutor asa. apropo, rola cat si suportul macaralei ce tine geamul, este din ebonita, si este recomandat a se unge cu un ulei (syntetic,tip ceara...), pentru a preveni acele scartaieli, la frecarea cu metalul.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Nu vreau sa te supar ,dar lucrez cu sisteme asemanatoare si producatorul nu imi recomanda sa dau cu ceva pe aceste sisteme.Am intalnit destule cazuri(vaselina,ulei)in care cei de la mentenanta au facut acest lucru datorita zgomotelor .(au scapat de zgomote pe o perioada dupa care zgomotul a revenit)AC/DC- RIDE ON
Comment
-
Hm....deocamdata la mine nu se aude nimic, si deocamdata e mai usor a unge un material, ce se "freaca" in continuu, incat alunecarea pe acea suprafata a se face mai lin..nu crezi? A, si ca sa nu uit...nu se folosesti orice tip de vaselina.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by adrianixx View Postla montarea panoului de portiera nu trebuie pus inapoi acel silicon???sau ce o fi el?
Comment
-
eu am facut la fel cu WD 40, dar nu din cauza scartaitului, ci din cauza ca la usa soferului, cel mai folosit geam, se misca din ce in ce mai greu...si acum merge ca "uns"Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment