Benzi Flexibile Cu Led-uri...simplu Si Eficient

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Benzi Flexibile Cu Led-uri...simplu Si Eficient

Iata un mod simplu si eficient de a realiza benzi flexibile-nu foarte flexibile-cu leduri.

1.procurati led-uri in functie de preferinta,culoare,intrebuintare,etc...
    2.procurati fir subtire
    3.banda flexibila care poate fi plastic subtire transparent,opac,mat,etc...in cazul meu un plastic folosit la machete numit forex...dar sunt alternative destule...
    4.scule necesare:letcon,fludor,patent(cleste sfic),cutter,un ac gros...
    5.optional-rezistente,in cazul in care folositi ledurile intr-o configuratie unde se depaseste tensiunea led-urilor.In cazul meu nu a fost nevoie...

Mod de realizare-cu un ac gros se fac 4 gaurele(pt leduri normale doar 2 gaurele) in locul unde se doreste montarea led-ului pe folia flexibila,se baga cele 4 picioruse ale led-ului in gauri si se indoaie(vezi poze),se lipesc firele pe care le-ati taiat la lungimea potrivita.
    Eu am folosit 4 leduri Superflux albastre,legate in serie=>nu am avut nevoie de rezistenta-4 x 3,3 volti=13,2 volti
    Voi folosi led-urile pentru lumina sub bord.Tin sa mentionez ca desi am crezut initial ca nu vor lumina suficient am constatat ca dau lumina superbine...mai bine ca neoanele pe care le am deja si care au costat 25 de lei bucata...total 50 de lei si sunt mai greu de pus...cu holzsuruburi in bord,unul face figuri,mai trebuie pocnit ca sa se aprinda,etc...
    Deci,concluzie finala-pret mult mai mic la varianta cu led-uri-un led costa cam 2 lei(superflux),cablul e 1 leu metrul,plastic gasiti prin casa...restul va descurcati.Spor la treaba!
    P.S.-se pot realiza diverse forme si configuratii pe care le puteri pune la plafoniera,in portbagaj,sub bord,etc...
    Revin cu poze cu ele puse pe masina.
    Attached Files
    Last edited by Dragman; 2 October 2009, 13:38.
    sigpic

Foarte tare ! Dar unde gasesc leduri ?
    http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
    Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Si cum ai lipit firele la picioruse cum le-ai legat pe fiecare?Poti pune o poza mai de aproape unde is legate firele?
      sigpic

Comment

Numai poa' sa puna ca-s la mine in masina .

Stai linistit ca iti va explica el mai incolo, sa vedeti ce misto se vede, super tare ... De-abia astept sa vina seara.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

salut
          baga masina intr-un garaj .............si fa poze ,ca suntem curiosi..............

Comment

Vorbiti cu Eu4yas ca el le detine deocamdata...eu am neoane...un lucru e insa cert!neoanele mele sunt praf ca lumina fata de benzile cu leduri!
            Revin cu o schema de lipire a ledurilor...in principiu se leaga in serie...fizica de clasa a-VII-a...remember?
            sigpic

Comment

Sincer nu merita munca o bagheta cu leduri e 5 lei ce culoare vrei.

Comment

sebi4fc te rog spune-mi ca acele baghete de care vorbesti tu la 5 lei ce culoare vrei sunt prin vreun magazin online... si daca da care e site-ul ?

Comment

nimic nu se compara cu placerea de a construii si a face tu cu mana ta ceva la masina.
                  pasiune si atat ...
                  dragman , felicitari ...

Comment

haha dragos , sa mergi si cu mine sa iau leduri

Comment

Originally posted by Dragman View Post
                      Vorbiti cu Eu4yas ca el le detine deocamdata...eu am neoane...un lucru e insa cert!neoanele mele sunt praf ca lumina fata de benzile cu leduri!
                      Fac diseara poze si le pun .... Sa vedeti ce trendual e .
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

Merci Skandal!Intr-adevar imi face placere sa mesteresc...
                        Cristi hai cu pozele!
                        sigpic

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
                          Sincer nu merita munca o bagheta cu leduri e 5 lei ce culoare vrei.
                          Da?
                          Unde sunt d-astea ca in poze, sa iau si eu vreo 100 de baghete sa ma apuc de facut ciubuc....

Comment

Oki baieti, mie imi plac mult, pacat ca nu le puteti vedea si live. Nu deranjeaza sau ceva de genul. Munca este a lui Dragman si-i multumesc pe aceasta cale.

Sorry pentru claritatea pozelor.
                            Attached Files
                            Last edited by Eu4yas; 4 October 2009, 23:21.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

foarte buna treaba Dragman...lumineaza foarte bine...imi plac la nebunie.Aceste leduri Superflux se gasesc la orice magazin de leduri?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google