Maistore, la mai mare. Totusi, tin sa iti amintesc ceva despre care am vorbit, ai promis si ai uitat. Ciuperca de la ceasuri este prinsa in doua suruburi si atat. Pe contur freaca si pacane la variatiile de temepratura de zici ca se dejghina tot bordul. Am vorbit de a pune ceva cauciuc pe contur, in ideea de a nu mai face galagie si de a nu se misca.
Tutorial Demontare Ceasuri Bord
Collapse
X
-
vroiam sa iti spun ca trebuia facut un tutorial si cu lipirea foliei..dar acum am citit ca nu ai lipito tu...
si da...de la laureat in sus se pot scoate inelele de la ceasuri ... va spun sigur pt ca am doua vitrine una cu care a venit masina (abs+) la care nu se pot scoate ,si una de laureat , la care se pot scoate ...
felicitari cristi pt tutorial0.9 tce SL plus
Comment
-
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar vreau sa-mi schimb ceasurile din bord cu unele de prestige are au si chipul de computer de bord.
Vreau sa intreb daca stie cineva, daca logan ph2 are tras cablu "informatii debit carburant" de la uch din exterior sau trebuie sa-i pun eu un cablu pina la mufa de la ceasuri?
ps: ar fi binevenit si un tutorial despre cum sa ne instalam singuri computerul de bord.
Comment
-
firul pentru debit carburant este tras de fabrica in functie de versiunea loganului.
ca sa schimbi ceasurile cu cele de prestige, poti schimba doar folia alba si eventual plasticul care are acei ochelari gri.
tutorialul pentru instalarea computerului de bord e foarte greu de realizat, asta din cauza ca doar pentru Loganul PH1 sunt vreo 3 variante diferite, amplasarea locului de unde trebuie sa tragi firul.
intra pe www.imbunatatiri-logan.tk la sectiunea COMPUTER BORD si ai acolo un manual de instalare, poate se potriveste si la PH2.
sau il contactezi pe userul ciprishor si il intrebiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by C0zzmyn View Postmultumesc pt pozele facute sunt de mare ajutor dar inca sunt nelamurit cum pui 3 becuri care care sa lumineze toate alea ? nu inteleg ... cum la tine cifrele se vad albastre,acul rosu si sub ac se vede un roz, iar la capatul turometrului in limitare se vede rosu ... din doar 3 leduri ...
Idem colegu...Cum se face combinatia de culori cu ledurile????
Ce voltaj au ledurile folosite acolo???
Comment
-
raspunsul la toate intrebarile il gasesti pe topicul "schimbare culoare bord", sectiunea "how to" sau "tuning", daca nu ma insel. topicul a fost inceput de userul "unknown".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cred ca este primul meu post inceput cu stangul ca sunt putin offtopic..Sunt curios daca tutorialul este filmat cu o camera JVC ca vad dungulitele specifice pe care si eu le am cand filmez si transform clipul sa il vad pe PC...
Imi plac foarte mult tutorialele tale asta este si motivul pentru care mi-am facut cont aici si imi place Loganul
Cand mai apare un nou tutorial?
Comment
Comment