Aprinderea Proiectoarelor De Ceata La Deschiderea Portierelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in nici un caz asa de mare risc sa imi ia foc masina, 20 e destul

Comment

Dar de curiozitate intreb tu cum ai legat releul ala?Releul care l-ai pus tu alimenteaza direct proiectoarele sau ai legat iesirea releului la blocul de lumini? Si becul ti s-a ars pentru ca un bec de proiector nu e facut sa se aprinda si sa se stinga asa cum fac la tine.La fiecare descuiere se aprind si merg cateva secunde pana inchizi usa si pui contactul.

Comment

pune siguranta de 70A, sa tina. si mai bine, baga un cui acolo...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

seba bagati tu un cui,vad ca te duce capul

Comment

@ uratzelul_flo o schema pentru "minunea" facuta de tine la masina primim si noi???D

Comment

Originally posted by Seba View Post
              pune siguranta de 70A, sa tina. si mai bine, baga un cui acolo...
              așa-așa..am eu extinctoare ieftine..așa că nu e o problema cu stinsul focului...
              sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Originally posted by uratzelul_flo View Post
                seba bagati tu un cui,vad ca te duce capul
                nici nu-ti inchipui cat ma duce. mai ales cand e vorba de ironii mai mult sau mai putin subtile...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cine e interesat de "produdul final"sa vina la intalnire in iasi

Comment

Bre io sunt din vl si imi este cam greu sa ajung la Iasi din doua motive distanta si timpul pierdut de la servici din cauza asta am cerut mai multe detali din partea ta sau a cuiva care poate sa imi dea detali si sa imi spuna daca e sigura smecheria asta .O prima intrebare ar fi daca ai proectoarele sunt montate dupa ce ai luat masina.Va rog mult daca se poate.

Comment

@ uratzelul_flo: mai pus schema sau asteptam degeaba????

Comment

Cred ca uratzelul_flo ne-a uitat. Asta e.

Comment

asa cred si eu:-"

Comment

Pai e a doua oara cand cer detali si altceva.Eu am incercat si varianta din thread-ul antiuituc dar nu imi merge si nu stiu de ce din cauza .

Comment

Pai tu ce vrei mai exact sa faci alex?

Comment

Pai vruiam sa fac ceva de genul follow me home.Tin sa iti zic ca am facut dupa cum a zis mmaxalb in threadul lui antiuituc ca in uratelu_flo parca nu prea am mare incredere.Din cauza asta am cerut mai multe detali .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google