Aprinderea Proiectoarelor De Ceata La Deschiderea Portierelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai daca ai alarma pe masina cred ca ai si iesire pentru proiectoare.Daca ai asa da-mi un
    PM si iti zic ce si cum. daca nu ai alarma nu inteleg utilitatea pentru ca follow me home inseamna ca masina tine proiectoarele aprinse 30 de secunde dupa ce ai incuiat masina.
    Daca nu ai alarma proiectoarele se vor stinge imediat cum ai incuiat masina.Si atunci pentru ce sa se aprinda proiectoarele DOAR cat ai usa deschisa, mai bine avariile daca vreti sa fiti In centrul atentiei cand va urcati in masina.
    Spune ce alarma ai daca ai alarma si iti zic pas cu pas.Iti fac o schema de mana cu siguranta pe fir si tot tacamul.
    Am uitat..Eu am alarma si chiar ma enerva ca statea plafoniera aprinsa 30 de sec si am modificat timpul de stingere la numai 5 secunde dupa ce incui masina sau inchid usa.

Comment

alex,piticu nu am uitat pe nimeni,dar in ciuda tuturor piedicilor am refuzat sa postez schema pe forum dati-mi pm si am sa va raspund cu mare placere

Comment

<<bogidan21>> dacă te rog mă poți îndruma și pe mine? am alarmă din fabrică montată marca ''Eaglemaster'',...mulțumesc.
        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Daca aveti alarma si aveti iesire pentru follow me home uitati-va in cartea ei si ce semnal da...minus sau plus.

Comment

nu am cartea alarmei din păcate...
            sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Eu am un fighter excelent plus pe loganu meu.E o alarma ceva mai ieftina cam cum se da cea originala pe logan.Da ca sa fiu sincer nu stiu daca are aceasta functie. Dar iti dau lincul cu manualul ei poate ma poti ajuta umpic.Ms

Auto Euro Partner - de 18 ani un partener de incredere. Gama de produse: accesorii auto, cosmetice auto si sprayuri vopsea, piese.

apare acolo un fisier doc pentru download. Multumesc mult inca o data.

Eu am o alarma mai ieftinuta (fighter excelent plus) ceva asemanator cu cea din fabrica de pe logan.Ca sa fiu sincer nu stiu daca are aceasta functie.Dar iti pot da lincul cu manualul ei de folosire poate ma poti ajuta.

Auto Euro Partner - de 18 ani un partener de incredere. Gama de produse: accesorii auto, cosmetice auto si sprayuri vopsea, piese.

Multumesc mult

Eu am o alarma ceva mai ieftina (fighter excelent plus)ceva asemanator cu cea originala de pe logan.Ca sa fiu sincer nu stiu daca are aceasta functie dar iti pot trimite manualul ei poate ma poti ajuta. MS

http://www.autoeuropartner.ro/home/a...excellent-plus

scuze imi tot dadea o eroare si am incercat de mai multe ori si acum a aparut de 3 ori
              Last edited by alex_vlb; 30 October 2009, 22:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

De ce nu incercati si un sistem cum am vazut pe X5 sau la fiat bravo....la fiecare rotire a volanului se aprinde proiectorul,de exemplu,cotesti stanga se aprinde proiectorul din stanga,asa si cu cel din dreapta.

Comment

uratzelul_flo mai pui schema promisa???????sau sunt doar vorbe in vant???:-"
                  Last edited by Piiticu; 10 November 2009, 22:12.

Comment

Hai mai ca e mai mult decat simplu de legat un releu cu 5 pini:
                    se intrerupe firul de la proiectoare si se pune contactul normal inchis al releului
                    pe conctactul normal deschis se pune plus permanent
                    bobina se alimenteaza de la plafoniera
                    Nu exista riscul de a da plus permanent pe firul de comanda al proiectoarelor si nici al plafonierei pentru ca la astfel de relee mai intai se deschide un circuit si apoi se inchide celalalt (deci proectoarele se sting scurt in timpul comutarii.
                    Singura problema e ca proiectoarele se vor aprinde ori de cate ori va fi usa deschisa, deci pentru functionalitate se mai pune un buton manual pe plusul permanent si acesta se va cupla doar la nevoie. Butonul manual poate fi comutator care in cazul decuplarii plusului permanent sa aduca firul de proiectoare si pe contactul normal deschis (astfel ca la aprinderea plafonierei sa nu se stinga proiectoarele in cazul in care erau deschise).

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google