Insonorizare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Insonorizare Logan

chiar daca sa mai discutat , mai pun un link practic.

foarte tare FOF-ule, timp sa ai sa faci asta si rabdare
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

e buna cata si asta, o stiam, dar e super bine facuta descrierea.
      sigpic
      The MVP

Comment

Dadada, terosonul nu e bun?

Comment

da chestia aia nu puti diloc?ideea e buna si cred ca reduce si9mtitor nivelul de zgomot.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Este mult de lucru dar merita am mai vazut aceasta operatie mai demult pe net!

Comment

Am mai vazut asta dar nu mai stiu pe ce forum.Partea nasoala e ca,din cate tin minte, zicea ca vara ii miroase foarte urat in masina din cauza vopselei.Din cate stiam vopseaua asta cauciucata se de pe afara.
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Defapt vopseaua aia e pt exterior cum a zis si GXG, aia se da pe sub masina, la motor...
                Aia e vopsea cauciucata, si cand se incinge plafonu te sparge la nas)

Daca tot vreti sa faceti ceva bine, folositi dinamat si nu aveti nici o problema

Comment

e naspa cu vopseaua aia cauciucata in interior, dar si dynamatul are un pret pe masura....
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

eu o sa ma ocup de facut plafonul...dar o sa fac cu ce am facut si la portiere.

Comment

Aluband? e 30 de lei o rola de 10 metri si 5 cm latime si se gaseste in Practiker

Comment

@ cata

ai bagat aluband in usi? ai avut vreo problema cu el ? gen sa cada de unde l-ai pus? sau altceva de genul asta? pe plafon cum ai facut pana la urma?

Comment

se poate pune aluband peste tot, eu la mine am pus momentan numai in usi si sunt super multumit de rezultat, toata treaba este sa cureti bine locul unde vrei sa lipesti, sa-l degresezi cu niste alcool tehnic sau altceva, sa aiba aderenta ca sigur nu e zona curata ! ! ! In rest spor la treaba !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

Eu zic inainte sa va aruncati la aluband, vedeti ca puteti lua o solutie completa Silent Coat, sau STP( StandardPlast) cam in aceeasi bani ....si atunci chiar ca veti sta mai linistiti ca ati facut o treaba corecta.
                            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

lasa ma ca nu toti sunt cu muzica ...sa bage milioane in pasla minune.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google