Deunazi am gasit prin magazine o tripla pentru bricheta la care mi-a ramas sufletul...este vorba despre aceasta...dar costa 70 lei...acesti bani nu ii voi da niciodata pentru o tripla de bricheta...si cum pana acum foloseam http://www.loganclub.ro/forum/attach...0&d=1243576997aceasta tripla si nu eram pe deplin multumit m-am decis sa imi confectionez singur una...cum scrumiera nu o folosesc acolo era locul ideal de a monta doua prize de bricheta cumparate cu 4 lei bucata din Carrefour.Ceea ce a iesit va las sa vedeti din pozele de mai jos.
Tripla Bricheta.
Collapse
X
-
era mult mai util daca era cu 3... parerea mea.. nu stii oare intra 3?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
nu era mai bine daca trageai curent de jos de la bricheta?ca sa nu tii ocupata totusi..si asa nu mai trebuie sa faci cu 3
o parere
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostMerci Daniel...e loc de mai bine...in poza 6 poti vedea ce am folosit ca suport...e vorba de materialul folosit pentru schemele electrice...nu stiu exact cum se numeste...are 2 foite de alama si textolit la mijloc ....cred.
Cartonul l-am folosit pe post de sablon
Cu indicatorul de baterie sa vedem ce se poate face....
Comment
Comment