pai fa si tu o masuratoare cu capota deschisa si vezi ce rezulta ai
Tutorial montat telescop capota fata
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o intrebare pt cei care ati pus telescop de matiz.vreau si eu sa pun.cade ca deschidere pe gauri existente,problema e ca grosimea suruburilor de la telescop e mai mare decat gaurile existente (in aripa si cea de la balamaua capota).cu ce ati marit gaura(in caz ca v-ati lovit de aceeasi problema)?multumesc anticipat
Comment
-
Se potriveste foarte bine cel de la hayonul de Solenza. Are 45 cm lungime, cam 450 Nm si costa in jur de 35 ron. Este de ajuns unul singur pentru a ridica capota motorului fara sa o forteze sau sa o strambe in nici un fel. Se prinde in al 2-lea surub de la aripa si un surub de la balamaua capotei. Trebuie sa mai cumparati doar doua nuci de amortizor de la dezmembrari (10 ron perechea) si sa gasiti un strungar care sa modifice filetele - de la M8 la M6 - inca 10 ron. Restul vine de la sine! Cu bani putini si efort minim efectul este garantat. Zilele urmatoare o sa pun si cateva poze
Comment
-
na ca a venit si randul meu sa pun acest telescop pe capota. inspiratia o am tot de la voi si am ales varianta cu telescopul cel mai scurt, cel cu prinderea pe balamaua capotei si surubul de la mijlocul aripii.
telescoapele au fost achizitionate de la dezmembrari auto si interesante sunt doar lungimea telescopului cand este deschis, sa primesti si suruburile originale, sa fie minim 340N si sa aiba acel cap cat mai mic posibil. masina de pe care sunt demontate este total irelevanta
update 19.05.2013
Anumite persoane nu au fost prea multumite de tutorialul anterior, asa ca am achizitionat de la dezmembrari auto inca 4 amortizoare si m-am pus pe testat. De data aceasta am descoperit ca si diametrul amortizorului este important, prea gros si se torsioneaza capota. La dezmembrari am cerut doua amortizoare cu urmatoarele specificatii: intre 41 si 46cm, diametru acelui cap sa fie mic in dimensiuni.
Omul mi-a venit cu trei perechi de amortizoare din care am oprit doar 4 si cu suruburile aferente, total 100lei.Last edited by crististreulea; 28 June 2013, 13:36.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Anumite persoane nu au fost prea multumite de tutorialul anterior, asa ca am achizitionat de la dezmembrari auto inca 4 amortizoare si m-am pus pe testat. De data aceasta am descoperit ca si diametrul amortizorului este important, prea gros si se torsioneaza capota. La dezmembrari am cerut doua amortizoare cu urmatoarele specificatii: intre 41 si 46cm, diametru acelui cap sa fie mic in dimensiuni.
Omul mi-a venit cu trei perechi de amortizoare din care am oprit doar 4 si cu suruburile aferente, total 100lei.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment