Ok.O sa caut sa vad ce gasesc si ma apuc sa fac si eu de modificarea asta daca e.Ms de raspuns
Tutorial montat telescop capota fata
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asta e varianta mea. Un telescop de Nexia taiat si sudat caci am avut altul de nu stiu ce marca de masina si ca sa nu dau alta gaura l-am adaptat pe asta. Il am de jumate de an si tine capota fara probleme. Merita facut pt cine este interesat si de compartimentul motor.Sufar de sindromul copiilor care nu au avut jucarii! Cred ca orice se poate desface si imbunatati...
Comment
-
Originally posted by theo_bv2002 View Postmaine am de gand sa mesteresc la un astfel de telescop.sper sa si reusesc.daca bag 2 autofilentante in capota,in tabla aia dublura,are ceva?adica sa rugineasca sau ceva de genu?nu cred.ii bag niste vaselina,si e ok.zic eu.voi ce parere aveti?
Originally posted by marius4d View PostAsta e varianta mea. Un telescop de Nexia taiat si sudat caci am avut altul de nu stiu ce marca de masina si ca sa nu dau alta gaura l-am adaptat pe asta. Il am de jumate de an si tine capota fara probleme. Merita facut pt cine este interesat si de compartimentul motor.
Comment
-
Ca sa ajunga din surubul de la aripa la cel de la capota parca 60.5cm sau 61cm.
Se potriveste de la haioanele de opel astra modele din '86(parca), am masurat eu unul dar nu era de vanzare si nici nu am gasit altul!
Nici varianta cu cele de matiz nu am realizat o chiar daca am telescoapele (nu am gasit pe nimeni sa mi modifice filetele suruburilor).
Originally posted by cosmin83 View Postnu va suparati pe mine ca va intreb dar telescopul nu indoaie capota.
Comment
-
suportii telescopului am eu o pereche si cred ca e prea tare de 60nm telescopul
Comment
Comment