Vreau Sa Montez Instalatie Spalare Faruri.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atunci propun sa faci tu al 2lea test ca si asa "nu-i mare branza"...ca doar te-ai gandit si tu la el.Pui un teu si tragi 2 furtune sii gata treaba.Usor al dracului de zis, mai ales ca is multi tare care se bat cu pumnu aici pe forum....dar sa puna ceva in valoare,putini.
    In primul rand trebuie sa gasesti acea sprituitoare destul de subtire, si lunguta (in sensul ca sa aiba macar 2-3 gauri)incat sa incapa intre capota si far. Eu nu pot sa testez prea bine, pt ca ma incomodeaza pleaopele de far aplicate.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Oameni buni, eu de vreo 4 luni testez cu succes sistemul de spalator de faruri gandit de mine. poze va voi pune maine sau poimaine. e foarte simplu. Motorasul e de matiz si atasat unui bidon. umplerea bidonului de la far se face prin motorasul de la spritierele de geamuri. Spritierele de la faruri stropesc numai daca este arpinsa faza scurta. asta am realizat-o cu ajutorul unui releu. Diuze gasiti la peugeot sau citroen la pretul de aprox. 50 de lei setul. sunt de tip perdea. Sunt foarte eficiente!

Last edited by cristivsb; 8 January 2010, 03:09.

Comment

+ in motorasul pt faruri de unde-l bagi? de la + faruri sau de la + motoras parbriz? daca iei de la faruri s-ar putea sa-ti arda siguranta de la faruri daca ingheata apa iarna in bidon! corect?
        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

salutare! aici am gasit o discutie interesanta in care motorasul de MCV este vedeta.
          unii spun ca e ok pentru faruri(o sa urmeze in proiect si la mine)....
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

eu am rezolvat problema mai ieftin un pic.mi le-am facut eu...........
            mai ramin finisarile si sa le montez (probabil peste 2 saptamini in concediu)
            dimensiuni 28x28; prindere M14 cu gaura 9;lungime totala 49;diam la virf 10(apoi frezare 55*)
            imi cer scuze de calitate..............telefon ..........la munca...............
            Attached Files

Comment

bly daca omul a spus ca alimentarea se face prin releu...Deci cel mai probabil a alimentat bobina releului de la far si de la motorasul de apa de la parbriz....Daca nu ai farurile aprinse firul de faza scurta este pus la masa iar cand aprinzi farurilese transforma in plus....apoi circuitul de forta de la releu este intre motorasul farului si baterie....E bine pus asa deoarece nu te intereseaza sa fie farurile curate atata timp cat nu le folosesti....si nu ai de ce sa le stergi daca nu e umed asfaltul..deci vei curata si parbrizul.

Comment

Salut.
                Am reusit sa fac rost de maneta de stergatoare cu cb(de mcv)si ma gindesc acum cum/unde vine legat firul car eactioneaza motorasul pentru geamul de pe spate.
                Cine ma ajuta cu o informatie corecta si utila?
                Multumesc anticipat
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Salut.
                  Unde as putea lega(ma refer la actionarea electrica a pompitei pentru brat spate)dar eu sa fac pe fata,la faruri?
                  Numai bine.
                  ps:sau mai bine o las asa?
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

te poti lega separat,asta daca vrei,la un buton de comanda cu revenire..............

Comment

Salut.
                      Pai am facut rost de maneta cu Cb de MCV si are si butonul de actionare pentru stergator luneta.De asta zic.
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

ceva foarte interesant...o sa vb cu proprietarul sa vad exact cum a facut adaptarea
                        low....&.....slow

Comment

Astazi am dat si eu de video asta intamplator.
                          Alexutzu, daca poti lua legatura cu el, vino si da-ne informatii
                          Cumpar volan de Duster

Comment

Am gasit pe patru tuning, de vanzare, o instalatie universala de spalat faruri.
                            Puteti da search dupa : Vand Instalatie Spalat Faruri Universal. Si-a montat cineva?

Rog userii care si-au montat, sa posteze cateva poze, cu instalatia. Vreau sa-mi pun si eu, dar nu stiu ce sa fac, cum sa incep...

Am vazut ceva poze pe forum, cu diuze de Skoda Octavia 1, sunt curios cum functioneaza.

Am mai vazut si la Ady_bac(parca asa are username-ul) o poza cu stopitorile pe bara.

Alta poza, cu un bidon de apa, separat de cel pt parbriz, si zicea ca are spalatoare la faruri.

Am vorbit si cu persoana ce are clipul pe youtube, cu loganul alb, dar mi-a zis doar ca-s de skoda si ca se monteaza greu. De forum nu a auzit.
                            Attached Files
                            Cumpar volan de Duster

Comment

Astazi mi-am achizitionat kitul de spalator pentru far. Asa zic ei pe net, da cred ca-i mai mult facut pentru parbriz.

Vreau sa-i schimb duzele, ca sunt sigur dealea de pisa ca la parbriz. Nu stiti careva, unde as putea gasi de Skoda Octavia 1 sau Bmw seria 5?
                              Attached Files
                              Cumpar volan de Duster

Comment

soboBN, cat a costat kit-ul??
                                http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google