Shprituitoarea pe faruri fara stergere este ca mulsul vacii in ceasca, o sa faceti un mare "chitschi" care o sa impresioneze doar forumistii!!! Dupa ploaie dai cu smac si stergatoare pe parbriz si reusesti sa vezi in fata! Daca dai numai cu spritz pe faruri, realizezi maxim un moft plus o proiectare a luminii in forme obscure sau cel putin ilegale!
Vreau Sa Montez Instalatie Spalare Faruri.
Collapse
X
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostSalut.
Dupa cum spune si titlul,vreau sa montez pe logan instalatie de spalat farurile.
Idee am luat-o de pe un forum concurent.
necesar:furtun de stropitoare,
doua duze de stropitoare parbriz,
2 t-uri de plastic.
Citeva bucati de soricei din plastic(sau cum le spune)-coliere
bormasina-trebuiesc date 2 gauri in bara si pozitionate strpitorile.
Si multa rabdare.
--------------------------------------------
Vreau si eu sa fac,ma gindeam ca inainte sa ma mai consult si cu voi.Poate reusim sa facem ceva mai bun.
Eu ma gindeam sa montez o maneta de MCV,are si functia de spalare luneta,si sa actionez cind vreau eu spalarea farurilor.Credeti ca se poate sau mai trebuie un alt motoras separat,pt. actionarea instalatiei pt. faruri?
Astept si eu mai multe informatii de la cei care au sau mai stiu sa mestereasca,si sunt destui pe acest forum.
Numai bine.
atasez citeva poze pt. rezolvarea temei pt. acasa
Eu astept sa strang materialele si ma apuc de treaba.
am atasat cateva poze si o lista de materiele si preturile lor ( instalatia de spalat faruri de la megan 2 ) poate se gaseste alta solutie mai ieftina decat asta cu piese de origine renault.....multa baftaAttached FilesNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Clar trebuie o pompa speciala pentru asa ceva... nu una de parbriz. Daca montati una de parbriz nu o sa obtineti presiunea necesara... e ca si cum ati incerca sa spalati parbrizul doar cu jetul de la stropitori, fara a folosi stergatorul. Dupa cum am vazut ce scris in lista lui bobbyred treaba nu e deloc roz... cam piperata treaba.sigpic
Comment
-
Salut.
DA,e cam nasolala treaba,voi vedea la ce ma hotarasc.Sincer ni se pare tare scumpa aceasta instalatie.Voi incerca o improvizatie sa vad daca merge doar atasand un alt motoras in acelasi bazin cu stropitorile de parbriz.
Asta dupa ce strang materialele si voi avea ceva timp liber.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
AG 23 YNG
apropo vezi poate poti adapta o pompita de la mcv parca are 2 iesiri!
saptamana viitoare am sa postez si eu pozele cu noua bara si stropitorile ( doar atata am cumparat din lista aia,restu sunt achizitionate de la SH ) de far daca imi vin pana atunci...
SINX
intradevar, preturile sunt cam piperate tinand cont ca piesele sunt original renault si nu aftermarket
dar cu putina agitatie se rezolva orice cu banutii putini cam 20% din cat scrie acolo...
AG 23 YNG
iar pentru vas poti folosi unul de matiz(are gatul lung si se ascunde bine sub aripa si oala de plastic )
scuze moderatorilor pentru postul dubluNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Preturile ca preturile, dar inclinatia barii de logan este la fel ca la renault megane? Adica montezi stropitori de megane, si te trezesti ca bat in pom si faci o fantana arteziana de toata frumusetea. stropitorile de far se pot regla? si o alta idee, pt cei care nu cred ca stropitorile nu sunt eficiente fara stergatoare, de ce toti constructorii din ziua de azi nu mai pun stergatoare la faruri daca doar "spritierele" sunt ineficiente?
Comment
-
ideea e ca daca nu ai presiune ai stergator..daca ai pune stropitoare conceputa ptr far...ai vedea ce jet are aia...si nu mai trebe stergatorUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pai una este sa stearga ceva si alta este sa fie intr-adevar utila. Eu imi sustine in continuare ideea ca trebuie o pompa care sa produca o presiune destul de mare... una speciala pentru faruri, nu una de parbriz adaptata. In privinta vasului si a lungimii conductelor nu cred ca este problema...sigpic
Comment
-
Salut.
Pai ma gindesc ca se schimba maneta de actionare faruri cu una de mcv,are si actionare suplimentara pt. spate.
Ma gindesc ca ar fi ok,asta.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
eu am pompita de dacie. la mie e eficienta, dar numai la viteza. daca stai pe loc o poti uita. a si murdaria sa fie proaspata, daca e uscata, fara stergator nu ai ce face. Nici la audi, bmw etc. nu face fata motorasul daca e murdaria uscata. am avut audi a4(b8) la indemana si nu ma ajutau cu nimic.
Comment
Comment