If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@tataieb12: cel mai bine este cand iti iese si functioneaza. Cu ledul sa nu-ti faci griji ca nu se va arde prea curand. Ca sa fie la fel poti schimba si la celelalte butoane.
X@by: ce fel de casetofon vrei sa desfaci si ce vrei sa desfaci la el de fapt?
La primul model (Philips, fara fata detasabila) iti trebuie un torx de 10, iar la Blaupunkt cu fata detasabila iti trebuie un torx de 4 sau 5 (nu mai stiu exact, dar e la fel ca la telefoane).
Sport la treaba.
am bagat led la butoanele de comanda geamuri , defapt doar acela al soferului se arsese si ala este si cu impuls . dupa montaj am vazut ca ala lumina mai tare si l-am modificat si pe cel de la pasager . amandoua erau de culoare alba si azi am colorat cu o carioca buna plasticu si se vad un albastru linistitor pe linga rosul portocaliu original .
Se pot pune si smd-urile folosite in bord, dar trebuie putin "ajustat" plasticul transparent care vine deasupra.
Singura problema la mine a fost butonul de on/off. ca nu il vroiam in culoarea aia spalacita de rosu. Dar s-a rezolvat...
Nu prea ai reusit la comanda de la climatizare, cifrele 2 si 3 se vad foarte slab in comparatie cu restul, si la bord mai trebuie un led rosu sa se vada si portiunea de la 4500 la 6000 de la turometru.
@Miky 48: Am citit doar postul tau si stiind ce am facut si filmat, stateam si ma gandeam... chiar acum 2-3 zile am mers cu masina respectiva si se vedea foarte bine:
Apoi am citit pe pagina antetioara si mi-am dat seama despre ce e vorba. I-am raspuns si in celelalte topicuri colegului dar vad ca inca se lauda ... mai are inca de invatat si experimentat pana sa iasa bine.
@hmk...sincer climatizarea aia a iesit foarte urat..uite 2 poze cu o climatizare facuta de mine pentru masina mea..nu neg ca s-a muncit da cum zice si danielliviu mai e de invatat
alexutzu cum ti-ai facut placile pentru leduri?
ajuta-ma si pe mine si pe altii!
sau de unde ai facut rost de ele?
eum-am chinuit rau!
si nu pre ami place , adica nu sunt multumit 100 0/0!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment