Tutorial - Schimbare Iluminat Interior - Bord, Butoane, Climatizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Rainbow

Ce ziceti de bordul asta curcubeu?L-am vazut azi pe o masina si nu m-am putut abtine sa nu-i trag o poza.
    Attached Files
    Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

e tiganeala curata,oribil

Comment

Am si eu o intrebare, am vazut ca multi o ocolesc, dar poate am vreo sansa...cum "izolati" partea de la turometru (6-7) sa iasa si rosu ala bine?! Adica sa nu se combine culoarea albastra cu cea rosie acolo...poate e cineva binevoitor, care scapa secretul!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

izolezi partea aceea si pui un led rosu doar pentru 6-7
          AG 64 P U F

Comment

Ledul l-am pus dar cum izolez??
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Se ia o bucatica de material opac (plastic, carton, etc) - eu folosesc plastic de exemplu - si se taie dupa forma curbata a plasticului de la bord. dupa care se lipeste pe directia dorita, astfel incat sa izoleze si ledul rosu de celelalte si pana la marginea exterioara a cadranelor. Dupa care se taie la niveul superior astfel incat sa file perfect drept, sa se potriveasca perfect cu serigrafia.
              Ceva migala si rabdare si se face.
              Promit ca voi pune o poza cu prima ocazie.
              GL-22-TOF

Comment

Sa nu uiti de poza, cam la ceva plastic ma gandeam si eu, dar imi era sa nu zic vreo prostie!!
                PS: sa nu uiti ca ai promis ca pui poza!!

Comment

teoria asta o stiu si eu, dar hai cu niste poze
                  sigpic

Comment

Eu de exemplu lipesc hartie putin mai cartonata direct pe serigrafie ,dar cred ca e mai bine cum a zis danielliviu.
                    AG 64 P U F

Comment

Eu unu recunosc, nu am stiut sa fac izolarea, mi se combinasera culorile si se vedea cam sters...m-a ajutat un coleg, a izolat el cu banda de izolat, da bine dar ma tot gandeam la ceva plastic care sa-l mulezi perfect in spatiul ala...oricum asteptam pozele!!

Comment

Dupa o munca destul de sustinuta, am reusit sa schimb la un amic, toata iluminarea interioara.....Bord,climatizare,butoane+MP3-ul original. Efectul este suuper.
                        La ultimele 2 poze, serigrafia a fost deja schimbata acum arata "normal".
                        Attached Files

Comment

Primul buton(stanga) de la ventilatie, care dirijeaja fluxul de aerul prin bord, la picioare etc la voi cat de mult se poate roti cu punctul alb indicator spre stanga? De ce intreb: am rotit odata din greseala mai mult stanga, si am trecut de punctele alea(am pus si o poza, cred ca am ajuns in dreptul dungii rosii) si ma intreb daca nu am fortat cumva cablul, ori sa nu stric ceva. E normal sa poti roti butonul mai mult decat reperele?
                          Multumesc!

(imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie, nu am gasit o alta sectiune)
                          Attached Files
                          Last edited by lord_wader; 4 April 2011, 12:35. Reason: modificare poza, avea sigla unui alt site

Comment

Cam nasol. In general nu poti depasi indicatoarele, asa este facut butonul.
                            La tine trebuie demontat panoul de climatizare si reglat angrenajul de roti dintate. Sau te risti si il fortezi in partea cealalta... dar nu as recomanda metoda asta.
                            GL-22-TOF

Comment

Multumesc, am urmarit si cum desfaci tu toate firele, bucatile de plastic si suruburile alea pe acolo cam complicat. De functionat la mine functioneaza relativ corect adica da aerul cam pe unde trebuie dar e un pic cam decalat fata de desenele alea, acum inteleg din spusele tale de ce. Imi faceam griji sa nu fi rupt vreo ceva dar vad ca e cablu de sarma.

Comment

am patit treaba asta pe o nova,demontasem tot bordu sa vad ce se stricase si stupoare fortasem acele capace care inchid si deschid si lasa aerul sa circule prin sistemul de climatizare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google