Tutorial - Schimbare Iluminat Interior - Bord, Butoane, Climatizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial - Schimbare Iluminat Interior - Bord, Butoane, Climatizare

Pana la urma am reusit sa filmez operatiunea, asa ca am urcat si filmuletul pe youtube.
    Sper sa fie de folos.

Partea 1
    Partea 2
    Partea 3
    GL-22-TOF

Credeam ca ne ajuti si cu iluminatul acelor in alta culoare, dar si asa e bine. Multumim,

Comment

Din pacate nu am avut ocazia de data asta. Asa a vrut beneficiarul...
      GL-22-TOF

Comment

Multumim pentru tutorial, vreu sa ma apuc si eu sa schimb iluminatu la climatizare acum o sa imi fie mai usor.

Comment

io le-am luat din talcioc cu 250mii la real sigur is mai scumpe ))

Comment

Dar ce fel de leduri sunt pe placuta de bord??
            Din filmul tau nu se vede prea bine acest lucru si daca pui si niste poze cu tipul de led folosit,voltajul ledului ar fi ok.Mersi mult......

Comment

Pe placa de bord sunt leduri smd plcc. Voltajul este standard (aproximativ) in functie de culoare. Nu de asta trebuie sa-ti faci griji. Toate detaliile s-au discutat si pe threadul "Schimbare lumina bord".

Ledurile de pe placa de bord sunt cele din poza:
              Attached Files
              GL-22-TOF

Comment

foarte buna intentia ta,bun tutorial,dar mai buna e gosoasa ))

Comment

salut...am si eu o intrebare.Daca pun un led la martorul de usa deschisa , la un logan care nu area asta din fabrica,va functiona?Multumesc anticipat!
                  Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                  sigpic

Comment

Daca pui un LED, si rezistentele aferente ar trebui sa mearga, daca ai contactoare la usi si cablajul aferent.

Comment

sall ma bag si eu in seama si pun cateva poze cu bordul si panoul meu de climatizare desigur nu-s facute de mine...sunt facute de un om cu o foarte buna experienta in asa ceva
                      Attached Files

Comment

frumos...dar parca daca nu sunt facute de mana ta nu e la fel :P
                        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                        sigpic

Comment

Ai schimbat si ledul la radio CD?
                          Cum ai facut?

Comment

OFF:@Marian intra la mine la my ride si ai sa vezi ca si eu le-am schimbat, iti trebuie 7 bucati leduri smd de ce culoare vrei tu, daca vrei mai multe poze cu el desfacut anuntama.
                            On: Multumim de megatutorial, interesanta abordarea la aeroterma.
                            La ph2 mai mare e chinu pana ajungi la ele.... decat electronica propriuzisa.
                            Tips: Poti face lucrarea si cu un ciocan de lipit cu conditia sa ii faci tu un cioc de papagal ascutit.
                            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Ai schimbat si ledul la radio CD?
                              Cum ai facut?
                              sall
                              nu eu l-am schimbat am un prieten forumist care are ceva experienta in asa ceva el mi-a dat ideea din cate am inteles ledurile nu-s la fel ca cele din bord si butoane sunt ceva gen celor de la un telefon mobil 2 situate pt display iar cate unul pt fiecare buton dar crede-ma merita pe cuvant
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google