Se poate schimba usor si la cd-player. Eu am schimbat si la primul (Philips-ul din fabrica, doar audio) si la Blaupunkt-ul cu mp3 de acum. In plus la Blaupunkt i-am schimbat si culoarea de la butonul de on/off. Adica am schimbat plasticul rosu cu plexiglas taiat in forma respectiv ala laser. Multumesc si colegului care m-a ajutat cu acest lucru. Poze sunt in topicul din semnatura.
Tutorial - Schimbare Iluminat Interior - Bord, Butoane, Climatizare
Collapse
X
-
salut . am citit tot aproape tot ce ma gasit despre schimbare becuri din butoane . am o intrebare al mine sunt butoane cu impuls cum scot circuitu din buton fara sa stric multe pe acolo ca dupa aia de lipit nu-i mare lucru un led+o rezistenta .
Comment
-
bai nene sau ars. am desfacut butonu si se vede filamentu in beculet cam se balangane de colo colo . cum dr_cu scot circuitu ala ca sa fac lipitura pe led , ca pe fata care se vede nu se poate face lipitura . si la becu original piciorusele sunt bagate prin placa si lipite pe spatele placii . deci cum fac fortez cu o surubelnita placuta ia sa iasa in sus si afara .
Comment
-
Ca sa schimbi becul ars din butonul cu impuls nu e necesar sa scoti circuitul din buton. se pot face lipituri direct.
Din cate stiu pe forum s-au pus deja poze cu acest lucru si cu modul in care se lipeste ledul + rezistenta acolo.
@Bogdan Petre: se poate lipi foarte usor in butoane cu un letcon. Crede-ma ca fac asta de ceva timp (nu asa mult ca altii oricum ;) )
Edit: Uite aici sau aiciLast edited by danielliviu; 28 February 2010, 19:05.
Comment
-
daniel liviu cand bagi fufa in buton , butonu are cei cinci papuci aparati pe o parte cu un plastic . pe ce parte vine plusu la butonu fara impuls ca la cel cu impuls m-am lamurit
scuze pentru dublu.
azi am gasit in piata becurile din butonu fara impuls acelea automat ca sunt pe 12 v si merg , dar ca putere ( lumina si caldura ) este mai mare decat acela mic original din butonu cu impuls merge daca pun unul din trala in locu lu ala mic . intreb eu vreau sa fie butonu luminat si fara multa bataie de cap . daca nu merge bagam leduri si daca bag leduri in butoane trebuie sa bag in in panoul de climatizare ca altfel o sa fie diferente de luminozitate si ala deocamdata merge . astept parerile voastre
salut . pana la urma am reusit sa schimb becurile arse din butoanele cu impuls pentru geamuri . toata treaba cam 3 ore cu tot cu probele de rigoare in fata blocului in masina . am pus led de 3 mm de culare alba si rezistenta de 1 kilo eu am vrut functionalitate nu estetic , dar daca se ard si astea trebe garantat alte butoane ca de asa este pentru prima data . multam la baieti pentru sfaturi .
Comment
Comment