Tutorial - Schimbare Iluminat Interior - Bord, Butoane, Climatizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se poate schimba usor si la cd-player. Eu am schimbat si la primul (Philips-ul din fabrica, doar audio) si la Blaupunkt-ul cu mp3 de acum. In plus la Blaupunkt i-am schimbat si culoarea de la butonul de on/off. Adica am schimbat plasticul rosu cu plexiglas taiat in forma respectiv ala laser. Multumesc si colegului care m-a ajutat cu acest lucru. Poze sunt in topicul din semnatura.
    GL-22-TOF

Comment

ma poate ajuta si pe mine cineva cu dimensiunea ledului de la aerul conditionat?
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

Este led normal de 3 mm. Ai grija la polaritate, masoara si noteaza inainte sa-l scoti pe cel portocaliu.
        GL-22-TOF

Comment

multumesc mult..am reusit sa il schimb cu succes.
          Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
          sigpic

Comment

salut . am citit tot aproape tot ce ma gasit despre schimbare becuri din butoane . am o intrebare al mine sunt butoane cu impuls cum scot circuitu din buton fara sa stric multe pe acolo ca dupa aia de lipit nu-i mare lucru un led+o rezistenta .

Comment

nu am auzit pe cineva sa fi reusit sa schimbe becurile din butoanele cu impuls

Comment

bai nene sau ars. am desfacut butonu si se vede filamentu in beculet cam se balangane de colo colo . cum dr_cu scot circuitu ala ca sa fac lipitura pe led , ca pe fata care se vede nu se poate face lipitura . si la becu original piciorusele sunt bagate prin placa si lipite pe spatele placii . deci cum fac fortez cu o surubelnita placuta ia sa iasa in sus si afara .

Comment

sall nush ce sa zic la butoanele cu impul eu am preferance nu am impuls la ele tu vrei sa modifici butonul sa treci de la beculetul acela mic la un led cu rezistenta? daca este asa ar trebui sa apelezi la un electronist

Comment

aaa si inca ceva din cate am vazut la mine ca sa pui led in buton nu este necesar sa scoti placuta de metal din buton iti trebuie o statie de lipit deoarece cu pistolul risti sa topesti butonul ca are varful prea gros si lat si sa ma laud iti atasez o poza cu butoanele mele
                    Attached Files

Comment

Ca sa schimbi becul ars din butonul cu impuls nu e necesar sa scoti circuitul din buton. se pot face lipituri direct.
                      Din cate stiu pe forum s-au pus deja poze cu acest lucru si cu modul in care se lipeste ledul + rezistenta acolo.

@Bogdan Petre: se poate lipi foarte usor in butoane cu un letcon. Crede-ma ca fac asta de ceva timp (nu asa mult ca altii oricum ;) )

Edit: Uite aici sau aici
                      Last edited by danielliviu; 28 February 2010, 19:05.
                      GL-22-TOF

Comment

tataie eu am pus led la buton cu impuls..pur si simplu spargi becu ala cu un patent apoi pui o bucata de banda pe locu unde era becul ...si apoi iti pui ledu...
                        low....&.....slow

Comment

led de care din ala patrat sau deala normal micut ca o gamalie de ac

Comment

daniel liviu stiu foarte bine ca faci treaba asta de foarte mult timp si cinste tie am vazut tutorialele tale pe youtube si bafta am vrut doar sa imi dau si eu o parere

Comment

daniel liviu cand bagi fufa in buton , butonu are cei cinci papuci aparati pe o parte cu un plastic . pe ce parte vine plusu la butonu fara impuls ca la cel cu impuls m-am lamurit

scuze pentru dublu.
                              azi am gasit in piata becurile din butonu fara impuls acelea automat ca sunt pe 12 v si merg , dar ca putere ( lumina si caldura ) este mai mare decat acela mic original din butonu cu impuls merge daca pun unul din trala in locu lu ala mic . intreb eu vreau sa fie butonu luminat si fara multa bataie de cap . daca nu merge bagam leduri si daca bag leduri in butoane trebuie sa bag in in panoul de climatizare ca altfel o sa fie diferente de luminozitate si ala deocamdata merge . astept parerile voastre

salut . pana la urma am reusit sa schimb becurile arse din butoanele cu impuls pentru geamuri . toata treaba cam 3 ore cu tot cu probele de rigoare in fata blocului in masina . am pus led de 3 mm de culare alba si rezistenta de 1 kilo eu am vrut functionalitate nu estetic , dar daca se ard si astea trebe garantat alte butoane ca de asa este pentru prima data . multam la baieti pentru sfaturi .
                              Last edited by tirum76; 1 March 2010, 18:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La casetofon ce tip de surubelnita trebe pt desfacere?
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google