Reconditionat Proiector

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Juristul2000 View Post
    Intrebare :

farurirle mele se aburesc groaznic, se da jos sticla greu de pe ele?Ce folosesc apoi sa lipesc sticla ?

Multumesc
    Dar da jos proiectorul de pe masina si ia-l in casa....scoate becul si baga un bat infasurat in carpa si sterge bine acolo.....Apoi lasa-l in casa si inainte sa il scoti din casa pune becul pe el apoi pune-l pe masina

Comment

Unde ai taiat sticla? Ce diametru maxim pot taia? M-ar interesa un minim de 40cm si o sticla de 8 sau 10mm. Daca te poti interesa iti multumesc.
      on - e ok operatiunea pe care a facut-o omu. Poti sa meri la o firma de electrica auto sau la un ITP si sa iti masori/reglezi proiectoarele. E in jur de 10 20 de lei operatiunea.
      sigpic

Comment

Sticla am taiat-o la un centru de tamplarie PVC ..Si da cred ca se poate taia si la acest diametru din moment ce cerusem si eu un geam pt o masa de 90 cm.
        Iar reglarea proiectoarelor se poate face fffoarte usor cu o surubelnita in cruce mai lunga ,,pe care o introduci pe gaura ovala de sub bara din fata,,sub proiector,,Asa ca de ce sa mai dau si la aia 20 de lei de poamana!!

Comment

salut si felicitari pentru "inventie"... daca pot sa ii spun asa... ai scutit niste bani... am vazut multe loganuri cu unul dintre proiectoare sparte (sticla) sau chiar ambele. Poate unii oameni nu isi permit sa dea 150 ron pe un proiector cu totul ei avand masina in rate, etc... Pana la urma iti faci ce faci cumperi unul nou si daca il vezi spart in urmatoarele luni ?! ce faci ?!
          sigpic

Comment

Hai sa nu mai fim asa de carcotasi.... ca e tiganie...ca o sa se sparga... ca nu stiu ce. Omul a facut o chestie si nu a fost egoist, a impartasit-o si altora, dar noi.... nu si nu (batman batman). Nu era mai bine sa fii tinut pentru el si atunci cand unul din noi o patea statea si intreba ca nebunul ce solutie are sa iasa mai ieftin? Felicitari pentru idee "nea" Ivan, toata stima!
            sigpic

Comment

Eu cand am spus tiganie nu m-am referit la faptul ca nu e practic! E o treaba buna, nu bate lumina in plopi, costa "infinit" mai putin, nu mai alergi prin service la reglat... dar asa ii spun eu la tot ce e carpit si cusut cu ata alba, "tiganie". Sper ca nu te-ai suparat Ivane! Sa ne mai scrii pe aici daca s-a aburit, a intrat apa, s-a deslipit etc, poate mai patesc si altii necazuri, sa stim !!!

Comment

un geam duplex este format din 2 foi de sticlă,iar la mijloc o foiță subțire de plastic.Exact ca la parbriz.De folia aia ziceam eu că se poate înmuia.Iar un geamgiu nu cred că poate să facă cercuri cu ''diamantul'' pe foaia de geam și să facă cerculețe-cerculețe de 80mm. Există o mașină specială care face așa ceva...poate să taie sticla și ovală și rotundă și cum vrei tu...la un geamgiu e foarte greu cu ''diamantul'' pe care-l știm noi.
                sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Pai @emy ala care mi le-a taiat mi l-ea taiat cu diamantul in fata mea...asa ca nu a fost vorba de nici o masina care sa le taie.
                  Mai zici ca lucrezi si la termopane,,,fara suparare dar asa este....taiate cu diamantul...si se vede si din ultimele poze....Acu vrei sa zici ca nu sunt rotunde???
                  Sau se vad ovale??

Vasile nu ma supar asa de repede ...dar sa stii ca mare carcotas mai esti!!!
                  Omule am folosit silicon sanitar si la ultima ploaie de azi si de fapt si la alte ploi am lasat proiectoarele aprinse 3-4 ore in trafic si pana acum nu a avut nici pe dracu ala cu pricina(proiectoru).Tare mie ca o sa aplici si tu metoda asta a mea cu prima ocazie....dar eu de 170 de lei prefer sa cumpar pampersi si lapte praf fetei mele de 11 luni.
                  Asa ca acuma investesc in fata mea si pe urma in masina daca mai ramane ceva acolo.
                  Acum intelegi de ce imi place sa ma carpesc??? De nevoie!!!
                  Asa ca pt un geam si o investitie minima treaba este cusuta cu ata gri mai mult ca perfect>>.
                  Toate cele bune...
                  Last edited by Ivan Marian; 17 November 2009, 02:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Să-ți trăiască mulți ani!!!Eu nu am zis că e imposibil de tăiat,dar este f. greu.Poate că avea scule bune nenea geamgiu'.Dar dă-i un geam mai gros de 6mm sau 8mm să vedem câte sparge până face 2-3 bucăți.De un geam duplex...nici nu mai zic.ÃŽncă odată, să-ți trăiască fata!
                    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Mersi mult @emi,,,iar ala avea o ventuza cu un bat care era prins de axul ventuzei si diamantul se regla la randul lui pe bat.
                      Prindea ventuza de geam apoi ii dadea roata in functie de diametru.
                      Bine aici vorbesc de un BAT profesional sau dispozitiv de taiat pe rotund sau cum dracu io zice!!!Simplu ca buna ziua..

Comment

Iata cum au iesit si proiectoarele lui @vodka....
                        Ps...eu initial la proiectorul meu am folosit mastic si deaia se vede cam naspa...dar o sa il dau jos sa ii pun si eu silicon .
                        Asa ca daca nu sa topit masticul sau sa ia foc...siliconul nici atat.
                        Attached Files

Comment

idee, da-i cu silicon negru
                          Life is short...play more!
                          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

fratele meu,aveai o oferta de geamuri gata taiate,mai este valabila? ca vezi tu ,asa se intimpla cind vine necazul pe capul omului,am sparte ambele geamuri ,si am nevoie de o pereche de gemulete,ce zici se face? stiu ca atrecut mult timp dar totusi ,poate poate...
                            Last edited by cipo; 25 February 2010, 19:25. Reason: completare

Comment

Ai noroc...mai am geamuri .

Comment

Lumineaza-ma invatatorule ,cum sa fac sa intru in posesia a 2 bucati sau chiar si a 2 perechi ca oricum mai vreau un set de proiectoare ,si nu stii cind vine beleaua.Serios hai sa vedem cum facem sa rezolvam treaba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google