in cazul in care aveti probleme cu rezistenta sticlei la temperatura puteti folosi sticla de la proiectoare cu halogen liniare de 150W, sunt magazine de produse electrice care vand numai sticla (un proiector e in jur de 15lei), are in jur de 4mm grosime si e tratata pentru a rezista la temperatura mare
Reconditionat Proiector
Collapse
X
-
@Ivan Marian - spune-mi si mie de unde ai luat geamurile pt proiectoare si daca nu s-a stricat sticla in timp ...Multam Fain !
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostCosmine baga si 2-3 poze acolo sa se vada ce a iesit!!!MiNnRuZ
Comment
-
Lmtd,,dupa cum am spus geamurile le-am facut la un atelier de termopane cu materialul meu.
Am facut mai multe dar le-am vandut,,acu nu mai am ,,dar o sa ma duc curand sa mai fac altele,,iar geamurile nu se strica ,nu se crapa,nu intra apa,,absolut nimic nu au.
Cosmine macar poze cu ele in bara sa pui sa vada si altii cum arata si sa numai zica ca este tiganeala curata!
Comment
-
vreau si eu 2 geamuri si ce pret au ??
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostLmtd,,dupa cum am spus geamurile le-am facut la un atelier de termopane cu materialul meu.
Am facut mai multe dar le-am vandut,,acu nu mai am ,,dar o sa ma duc curand sa mai fac altele,,iar geamurile nu se strica ,nu se crapa,nu intra apa,,absolut nimic nu au.
Cosmine macar poze cu ele in bara sa pui sa vada si altii cum arata si sa numai zica ca este tiganeala curata!
Fiindca ati insistat, pun doua poze cu proiectorul reconditionat. Pentru reconditionare am utilizat geamul unui proiector spart, gasit prin garajul colegului gabau86 si silicon transparent gasit prin garajul colegei mimi_rfw.Last edited by cosmin_ruz; 11 May 2010, 16:35.MiNnRuZ
Comment
-
N-arata rau. Eu am schimbat un proiector spart cu unul care nu era de origine (Valeo era 1,5 mil). Pe asta no name am dat 400 mii lei vechi. Am pus doar becul de la cel vechi, ca scapase neatins.
E o solutie sa punem doar geamul. Dar, cand o mai fi cazul.
Comment
-
trebuie sa dai bara jos , ca nu prea vad cum ai putea sa umblii acolo ! dar poti incerca ! bafta!
Comment
-
Merge si fara demontat bara, ai nevoie de un set de chei torx si dai jos toate aparatorile, nu e prea greu. Mai greu e sa desfaci proiectorul de pe suruburile lui de prindere, daca e pe dreapta, s-ar putea sa ai si mai putin loc, cel putin asa era la mine. Ideea e ca lucrezi un pic in orb, de aia trebuie sa stii ce faci pe pipaite.
Comment
Comment