Senzor Uzura Placute Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Senzor uzura placute

Cam asa ceva am facut eu, folosind un singur senzor .
    Attached Files
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

fara suparare, a lucrat mai frumos tek

cristi, de ce nu ai luat tub dinala flexibil de instalatii electrice sa bagi firul prin el? ar fi fost mai elegant
      sigpicMy ride

Comment

@DeLuXe - nu este vorba de frumusete si suparare, in functie de ce idei sunt ....ne adaptam din mers.

Comment

te iei de viata si lenea mea Omniprezent-ule?
          gandul de a lega firul de furtunul de la frane nu ma prea incanta, din cauza asta atarna firul. in plus, insemna sa cheltui bani pe un furtun flexibil, sa montez la loc totul ca sa pot ajunge la magazin sa cumpar acel furtun.
          am pu sun furtun in cele 2 locuri unde atinge lonjeronul ca sa nu se strice.

poate data viitoare voi proteja firul cu un furtun flexibil care oricum tot v-a atarna

Tek_ids: arata chiar bine
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

@Alin0007 nu e vorba de senzori! ca ma inteles perfect de unde ii are ci de firul cu mufa care duce la lichidul de frana era vorba, dar se pare ca tu nu ai inteles ce am vrut sa zic....

@crististreulea astept si eu un raspuns la ce te-am intrebat! multumesc!
            sigpic

Comment

Mufa "mama"

Eu am folosit acest tip de mufa, se gaseste pe cablurile de la kit-ul de inchidere centralizata si izolarea s-a facut cu varnis termocontractant.
              Attached Files

Comment

@Tek_ids multumesc mult!de astea intrebam eu....

bafta incontinuare!!
                sigpic

Comment

am pus la postul #27 inca 2 poze cum si la ce fir gri am legat
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

da multumesc!
                    sigpic

Comment

inainte de logan am avut un renault 19 avea placute cu senzori, placutele sunt identice cu cele de logan, cat despre un singur led cu mai multe functii asa era si pe 19-le meu era un bec comun pt lichid de frana si placute un cerc intre 2 paranteze mici punctate pe fond galben. daca am pune pt fiecare senzor si functie cate un led separat bordu era ca pomu de craciun
                      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                      YO2MKL
                      sigpic

Comment

si in sibiu pe masina lui brot nicolae(can) sunt montate de 1luna, eu le-am montat.
                        am facut proba la fire si functioneaza sa vedem senzorul ce va arata.
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Salut !!!
                          Da pe 1.4 MPI a montat cineva?
                          Ma intereseaza si pe mine firele de care se leaga la borcanul de lichid de frana !!!
                          Am luat placute de curand si are sezorul de uzura si a-si vrea sa-l montez daca tot schimb placutele !!!

Scuze !!!
                          Sunt cumva acelasi ca la dci ?
                          Last edited by ady0807; 2 April 2010, 11:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da e la fel....trebuie decat sa identifici firul din cele doua

Comment

pentru ca sunt unii care nu sunt incantati de afisarea pe acelasi martor, se poate face un mic montaj cu 2-3 tranzistori care sa determine ledul sa clipeasca atunci cand sesizeaza uzura placutelor, dar atunci trebuie adus +12 in zona unde se face legatura cu firul care merge la bord. Totusi eu zic ca se poate face diferenta intre cele 2 probleme deoarece senzorul de pe placuta va determina aprinderea martorului strict in momentul franarii, in timp ce nivelul lichidului va tine martorul permanent aprins (eventual se va aprinde aleator in functie de denivelari)

Comment

am si eu niste senzori prin garaj de cand am cumparat placute..poate sa spuna cineva pas cu pas ce a facut si cum?senzorul unde se ataseaza la placuta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google