Senzor Uzura Placute Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut,sezorul asta de care spuneti voi e in cutia cu placute de frana?ca eu nu am gasit nik.si din cate stiu eu placuta dinspre interiorul discului se uzeaza cel mai repede,nu?sau gresesc?

Comment

da se dau impreuna cu placutele, dar nu chiar toate vin cu asa ceva. si da se uzeaza mai repede placuta de pe partea cu pistonasul, fapt pentru care senzorul se monteaza pe acea placuta.

Comment

se gasesc de cumparat separat senzorii?

Comment

spuneti-mi si mie daca fac modificarea asta ce led se va aprinde in bord ?

Comment

Becul de la "frana de mana"

Comment

Originally posted by user2000 View Post
              spuneti-mi si mie daca fac modificarea asta ce led se va aprinde in bord ?
              da ala cu semnu "!" intr-un cerc
              Last edited by romeo-alex; 9 March 2011, 21:54.

Comment

salutare baieti asi vrea sa fac si eu chestia cu senzoru de placute da mar interesa sa leg de firu de la frana de mana ce ziceti se poate si de care ca nu am desfasint 2 fire sau 1

Comment

dar nu e mai simplu, zic si eu avand aceeasi idee acum cativa ani , nu e mai simplu sa luati un plus de undeva ( de la orice buton sau din panoul de sigurante etc ) sa-l legati la un led separat ( montat ori pe la cadrane, dati o gaurica si bagati ledul, sau prin consola centrala ) si sa legati masa acelui led direct la acest senzor de pe placute?
                  ma gandesc asa, de ce sa leg la alt martor din bord...si cand se aprinde ala sa nu stau sa ma gandesc, ba stai ca acolo am si placutele montate, si sa ma gandesc ca e ceva in neregula cu acel martor aprins...sincer
                  Life is short...play more!
                  http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

)) multumesc )) stiu care e semnul de la frana de mana ))

Comment

dar de ce sa mai dai o gaura, daca tot exista martorul in bord.
                      eu la fosta DSN AVEAM DIN FABRICA senzorii si erau comuni cu lichudul

Comment

.

Originally posted by tavy_01 View Post
                        dar de ce sa mai dai o gaura, daca tot exista martorul in bord.
                        Ca sa nu te mai intrebi de unde vine problema cind se aprinde martorul.Martorul acela din bord se aprinde la lipsa lichid frina si frina de mina trasa,deci face destule.Ideea cu un led separat,indiferent unde este montat,cred ca este cea mai buna.Cind se aprinde,se stie exact care este problema.
                        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

E foarte buna ideea.
                          Un cod , o firma si un pret pentru placutele cu senzor? Multumesc.
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

intradevar se montau pe dsn...cam greu de efectuat(migalos .,fire in plus)
                            sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Oare nu e deajuns montarea senzorului la o singura roata? Cand fileaza lampa, schimbam toate placutele, si gata.
                              sigpic

Comment

Azi mi-am montat si eu placutele cu senzor. Nu erau ca cele din poza, ci aveau senzorul integrat in ele, printr-o gaura facuta in placuta. Nu le-am legat inca findca nu am avut soricei pregatiti.
                                Nu cred ca poti confunda aprinderea becului cand franezi cu o alta defectiune.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google