Senzor Uzura Placute Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si pana an final de care se leaga senzorul de la placuta de cel gri sau negru

Comment

Negru, cel de masa.
      sigpic

Comment

esti sigur ca pe cel negru te legi? eu m-am legat pe cel gri si am si testat daca functioneaza. am pus un capat de fir pe firul gri si celalalt capat pe un surub de caroserie si s-a aprins becul in bord.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

La firul gri m.am legat si eu
          sigpic

Comment

la gri ma m legat si eu ancercat prima data si mereee am unul negru si unul gri asa este si la mcv ma m uitat eu la munk la mine

plus de asta trw_urile gdb400 sau asezat super bine am frane belea

Comment

montati senzorul pe placuta de interior de la etrierul stanga fata, cea care uzeaza cel mai tare
              toate masinile care au senzor de uzura placute au stanga fata, dreapta spate, ambele interior (mai putin MB )

Comment

acum vreo ora am vbit cu cristi,l-am sunat sa ii confirm ca senzorii functioneaza perfect,mii de multumiri inca o data,si maine o sa revin cu detalii mai multe,o seara buna tuturor!
                Logan Forum consiliaza nu si repara!
                [/SIGPIC]

Comment

cum imi dau seama ca trebuie schimbate placutele? intreb deoarece mi-a aparut deja un scartait la franare si n-am senzor

Comment

dai roata jos si te uiti cam ce uzura prezinta placutele,scartaitul poate aparea ca s-au tocit si au ajuns la fier...daca au sub 5 mm carne schimba-le ca nu e a buna
                    [/SIGPIC]

Comment

stiu ca par idiot dar de unde incepe carnea sa o masor?

Comment

pai t uiti la ochi,dar k sa masori exakt tre s le dai jos,karnea incepe de la fier in sus
                        [/SIGPIC]

Comment

Originally posted by Andr33y View Post
                          dai roata jos si te uiti cam ce uzura prezinta placutele,scartaitul poate aparea ca s-au tocit si au ajuns la fier...daca au sub 5 mm carne schimba-le ca nu e a buna
                          Afirmatie gresita . Scartaitul placutelor nu poate indica faptul ca s-au tocit . Am etrieri de van , discuri brembo 260 mm si placute brembo , si daca ploua afara si se umezesc incep sa scartaie . Daca nu folosesc masina 2-3 zile , cand pun frana mai usor , scartaie . Placutele si discurile au fost puse recent .Daca nu le incalzesc calumea , scartaie . Daca efectuez cateva franari de la 80 -0 sau de la 160 - 0 , atunci scap de scartait .

Toate placutele au un martor de uzura . Cand uzura se apropie de acel martor , poti sa te pregatesti sa schimbi .
                          sigpic

Comment

In poza atasata exista explicatia referitoare la martorul de uzura , sau cum se masoara "cata carne mai au " .
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

eu am patit la un set de senzori sa imi topeasca unu din ei,si imi facea masa cu etrierul si imi aprindea becul in bord dar cam 25 %
                              [/SIGPIC]

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google