si eu m-am gandit sa schimb lumina in portbagaj acum 1 an si putin si am decis ca cea mai buna varianta este cea cu leduri. Am in portbagaj 10 leduri de 8 mm, 4 alb neon si 6 albastre. Am montat un buton cu mai multe pozitii de unde pot selecta cum vreau sa fie lumina: doar alb, doar albastru, mixt sau oprit. Ca procedura de montaj am ales sa fac gauri de 8 mm in tabla si sa bag ledurile in gauri dinspre exterior spre interiorul portbagajului. Dupa ce am bagat ledul am pus peste el putin mastic auto ( d-ala ca plastelina) sa fiu sigur ca nu mai scapa de acolo. Firele sunt toate trase pe dedesubt, nu se vede niciunul. Am alimentat de la vechea lampa pe care mi se pare ca nici nu o mai am in portbagaj... am anulat-o sigur dar nu stiu daca mai e sau nu acolo. Imi place sistemul acesta pentru ca ledurile sunt puse aleator in portbagaj si daca ma aplec sa iau ceva sau obturez vreunul nici nu se observa... celelalte sunt suficiente.
Daca va temeti de scurt-circuit de ce nu puneti o siguranta pe fire?... una mica, in plus fata de cea standard. Ati rezolvat toate problemele...
Si inca o treaba... atunci cand le-am montat, eram in portbagaj si vara-miu m-a inchis acolo ca un glumet ce era. Am ramas uimit ca ledurile nu s-au stins inmediat asa cum ma asteptam. Din pacate nu mai stiu ce si cum exact dar parca se stingeau doar cand se pune contactul.
Daca va temeti de scurt-circuit de ce nu puneti o siguranta pe fire?... una mica, in plus fata de cea standard. Ati rezolvat toate problemele...
Si inca o treaba... atunci cand le-am montat, eram in portbagaj si vara-miu m-a inchis acolo ca un glumet ce era. Am ramas uimit ca ledurile nu s-au stins inmediat asa cum ma asteptam. Din pacate nu mai stiu ce si cum exact dar parca se stingeau doar cand se pune contactul.
Comment