Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poti pune un releu care are un contact normal inchis, din ala cu 5 pini, astfel o sa se deschida din butonul de pe consola doar cu contactul pe accesorii.
    Attached Files
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

apropon pentru cei care au softul ddt2000 ,cine nu intelege limba franceza am eu niste pachuri pt schimbarea limbei din program

Comment

nu cam asa trebuia facuta legatura? Ca in desenul tau prectic daca contactul releului este normal inchis, releul ar trebui cand e conectat la plus dupa contact sa deschida acel contact; si deci tensiunea de pe pinul B1 nu ar mai ajunge la actuator. Sau nu am inteles eu ce vrei sa zici?
        Attached Files
        Last edited by mcm022006; 5 June 2010, 16:18.

Comment

Pai nu rezolvi nimic asa, mai mult n-o sa mai poti deschide portbagajul decat cu contactul pus...

Comment

ba nu e adevarat .. o sa se deschida cand o sa primeasca semnal de pe B1, n--are nici o treaba cu contactul (plusul ala de acolo poate fi si de la baterie.. numa sa fie permanent)
            . Si deci cand primeste tensiune de pe B1, bobina releului o sa inchida contactul respectiv, si deci de inchide circuitul pt partea cu actuatorul

Comment

Hai sa clarificam lucrurile. gheumm a expus o problema: cand vrea sa deblocheze usile se deschide si portbagajul. Eu i-am oferit o posibila solutie.
              Vii tu cu alta schema, dupa 5 minute editezi postul. In atasament scrii "+ dupa contact", dupa aia revii si zici ca trebuie + permanent. Cine ce sa mai inteleaga?
              Schema pusa de mine e adresata strict userului gheumm , ma rog, celor care vor sa scape de aceasta problema.

Comment

Sorry, MY BAD. O las asa cum este ca nu vreau sa ma cert cu nimeni.
                Last edited by mcm022006; 5 June 2010, 21:39.

Comment

Ok. cand contactul e pe accesorii, sau cheia e scoasa, deschiderea portbagajului functioneaza, contactul din releu folosit fiind, cum am zis, normal inchis. In momentul in care se pune contactul, releul este actionat, circuitul intre pinul B1 si actuator se deschide, astfel se pot debloca usile din butonul de pe consola fara sa se mai deschida si portbagajul.

Multumit?

Comment

OK! de aceeasi parere cu tine! problema era la mine ca nu am inteles exact pentru ce era schema respectiva

Comment

intrebare.am montat un acuator suplimentar la portbagaj si nu are putere sa impinga clapeta (am dat si arcul jos),se poate mari forta acuatorului?
                      schema montaj:
                      Attached Files
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

La capacul portbagajului ai telescop?
                        sigpic

Comment

nu l-am montat inca
                          cu portbagajul ridicat acuatorul nu faca nici o miscare ,iar in modul lucreaza releul
                          i-am facut proba inainte sa-l montez si era bun(inchide/deschide)

Comment

pai daca actuatorul nu face nicio miscare cu portbagajul deschis,ce tevface sa crezi ca atunci cand e inchis aceasta situatie se schimba?
                            cred ca l-ai montat gresit,sau ai vreun fir intrerupt.actuatorul trebuie a functioneze si cu portbagajul deschis.si putere zic eu ca are.
                            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                            sigpic

Comment

o sa-l desfac din nou si o sa revin cu pareri mai tirziu

p.s. motorasul este in pozitia retras

Comment

Ai grija si ce fire pui. Sa nu tragi cablu subtire la el, ca asa facusem si eu si nu avea putere. Acum am rezolvat, plus ca eu am si telescop la portbagaj.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google