salutare!daca leg comanda ,din buton,la + dupa contact(de la cd) ar putea fi vre-o problema?
Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST
Collapse
X
-
teoretic da, daca nu trage din bricheta sau din tabloul de sigurante tot de la bricheta , oricum impulsul ala de 1 sec ce-l da la actuator nu e cel mai mare consumator . Dar o sa meaga daca nu e contactul pus?Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
pai oricum pe plus permanent il am si eu si tot asa recomand . Ca daca stai de fiecare data sa pui contactul....atunci ori bagi cheia si pui contactul ori deschizi portbagajul din cheie tot cam aia e , deranjul e acelasi. Sa fim seriosi , daca vrea sa-ti goleasca portbagajul tot ti-l sparge cu sau fara buton de deschidere.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Originally posted by uratzelul View Postpentru cei care dispun de un buget mai slabut si vor sa-ti faca deschiderea porbagajului din telecomanda masinii ,m-am gandit sa le ofer o mana de ajutor:
Pentru inceput iti trebuie un acutator care nu costa mai mult de 15 ron,vreo 3m de cablu sau mai putin......mai exact sa ajunga de la porbagaj pina la uch
Din cate am citit eu stiu ca uch-ul nu are o comanda speciala pentru deschiderea porbagajului dar se foloseste a 2 a iesire de comanda pentru usi adica pinul B1 al conectorului PI,deci se va trage un fir de la pinul b1 la acutator iar masa se va lega pur si simplu de undeva de la caroseria masinii.
-DECI.....porbagajul se va deschide la a 2 a apasare a butonului de dezarmare de pe telecomanda (Intervalul de timp in care UCH-ul asteapta a 2-a apasare este de 2 sec)
-din interiorul masinii portbagajul se va putea deschide la apasarea butonului de deblocare usi
DECI.......BAFTA
Si inca ceva,rog moderatorii sa nu inchida acest threat deoarece eu ofer o schema simpla si un cost redus,si din cate stiu pentru achizitionarea unui asemenea kit se ajunge pana la 80 ron+manopera.MultumescUnii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by mariuscent View Postdaca tu ai reusit sa faci asta,adik sa ti se deschida portbagajul cu montajul pe care l-ai descris tu aici....esti cineva...dar iti spun eu ce se intampla in cazul in care faci ce ai zis tu aici...la prima apasare a butonului de deschis de pe telecomanda ti se va deschide si portbagajul....deci...mai fa probe,studii.daca vrei sa fie mai usor....cumpara un modul pentru deschiderea portbagajului...altfel sta treaba...fara suparare dar nu ai sa reusesti fara asta.vorbesc din experienta si multa bataie de cap.
@uratzelul- pune un printscreen cu parametrii UCH si iti spun eu ce ai deranjat de nu mai merge smecheriaLast edited by Fane; 10 September 2010, 08:50.
Comment
-
si daca il inchide cand deschizi si in deschide cand inchizi schimbi firele intre ele ...
vrei sa il pui la portbagaj sa se blocheze o data cu usile ?...
eu personal la unele loganuri cu buton de portbagaj asa am legat ca dacia facand economie nu il monteaza ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment