Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mc_alienu View Post
    poate te ajuta cu ceva ...e usor de facut ...
    Am incercat schema, a iesit si functioneza impecabil.
    La a 2-a apasare a butonului de deschidere se deschide si portbagajul.
    Metoda cu legatul direct al firelor la UCH la pinul B1, etc nu a functionat sub nici o forma.
    GL-22-TOF

Comment

• Face cineva in Bucuresti aceasta operatiune? Daca da, as fi tare interesat...
      Ma bag si eu daca este cineva din bucuresti care face asa ceva.DAU BERE!!!

Comment

• la mine faza cu uch b1 a mers ba chiar se deschide la a 2a apasare pe buton

Comment

• Ca sa funcioneze comanda pentru porbagaj la a doaua apasare,trebuie activata functia.
          B1 este iesire de putere,deci nu are nevoie de releu suplimentar.
          Comanda de deschidere a portbagajului se poate face si din butonul de centralizare din interior,prin apasarea o data pe deschis.
          Asa functioneaza la una facuta de mine:
          Deschiderea portbagajului se face din telecomanda originala prin apasare butonului DESCHIS de 2 ori sau din butonul de centralizare din interior.
          Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

• da corect dar trebuie setata si valoarea intervalului de asteptare a celei de a doua comanda (apasare pe deschis) optim 2-3 secunde.
            daca este mai mica nu are cum sa te astepte.
            daca este mai mare nu mai are efect spontan.

,,DE_TOATE,,

Comment

• model

Originally posted by user2000 View Post
              la mine faza cu uch b1 a mers ba chiar se deschide la a 2a apasare pe buton
              poti spune ce model auto ai tu ca sa ne dam seama cand au introdus a doua apasare pe buton.
              la mine din 2005 merge numai o apasare indiferent de timpul setat ghinionul meu ca trb.modul separat.

,,DE_TOATE,,

Comment

• Deschidere Portbagaj Buton Impuls

Salut, maine vreau sa imi fac portbagajul sa se deschida din masina de la un buton pe care il voi pune eu, dar nu inteleg un lucru: eu cand voi apasa pe buton , actuatorul va impinge tija si va deschide portbagajul dar cum fac ca actuatorul sa se traga inapoi dupa ? sau merge asa doar sa impinga (ma gandesc ca atunci cand inchizi portbagajul il forteaza unpic sa se retraga.
                Este bine cum vreau eu sa fac tot circuitul ?
                Attached Files
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

• Circuitul este corect. Broasca are un arc ; dupa deschidere va impinge inapoi tija actuatorului, deci nu este nevoie de tragerea inapoi.
                  Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• Multumesc mult de raspuns fratello ai 100 de beri virtuale
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

• exact aceeasi schema o am si eu pe masina,decat ca firul de + l-am luat din cutia de sigurante.
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by xplood View Post
                        Multumesc mult de raspuns fratello ai 100 de beri virtuale
                        si mie nici o bere? m-ai intrebat acelasi lucru pe tutorialelogan
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Buna
                          Am o asa intrebare, nu a incercat cineva sa programeze pentru logan o cheie cu 3 butoane originala de la renault, care are butin deschidere portbagaj?
                          Poate aceast buton da impuls doar spre pinul B1 ?

Comment

• nu se poate, uch-ul de renault e diferit, cel de logan e pt 2 butoane.
                            Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)

Renault Megane 2.2 03/2008 break 1.5dci 76kW FAP business

Comment

• da, ar fi frumoasa o cheie cu buton dedicat de deschidere...
                              dar tot frumos ar fi un actuator liniar...
                              Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google