Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST

pentru cei care dispun de un buget mai slabut si vor sa-ti faca deschiderea porbagajului din telecomanda masinii ,m-am gandit sa le ofer o mana de ajutor:

Pentru inceput iti trebuie un acutator care nu costa mai mult de 15 ron,vreo 3m de cablu sau mai putin......mai exact sa ajunga de la porbagaj pina la uch

Din cate am citit eu stiu ca uch-ul nu are o comanda speciala pentru deschiderea porbagajului dar se foloseste a 2 a iesire de comanda pentru usi adica pinul B1 al conectorului PI,deci se va trage un fir de la pinul b1 la acutator iar masa se va lega pur si simplu de undeva de la caroseria masinii.

-DECI.....porbagajul se va deschide la a 2 a apasare a butonului de dezarmare de pe telecomanda (Intervalul de timp in care UCH-ul asteapta a 2-a apasare este de 2 sec)
    -din interiorul masinii portbagajul se va putea deschide la apasarea butonului de deblocare usi

DECI.......BAFTA

Si inca ceva,rog moderatorii sa nu inchida acest threat deoarece eu ofer o schema simpla si un cost redus,si din cate stiu pentru achizitionarea unui asemenea kit se ajunge pana la 80 ron+manopera.Multumesc
    Last edited by uratzelul; 22 November 2009, 20:26.

Nu mai trebuie numic in plus la aceasta operatiune

Comment

indemanare )

Comment

Ne poti arata o poza cu pinul anume la care trebuie legat actuatorul?!
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

aceasta e mufa si pinul de unde vine legat acutatorul
          Attached Files

Comment

Data viitoare cand vrei sa faci o poza la desktop apasa tasta print screen si apoi deschide paint si apasa ctrl+v. Ca sa nu te mai complici cu camera si alte prostii.

Comment

o idee super..... 10x uratzelul_flo
              daca poti sa pui o poza la acutator...
              http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg

Don't Drink and Drive

Comment

Si la portbagajul cu buton merge schema asta?
                sigpic

Comment

marius ,cam asa arata un acutator,bogdan
                  adishor raspunsul este DA.trebuie sa stii cum sa montezi acutatorul
                  Attached Files
                  Last edited by uratzelul; 22 November 2009, 23:35.

Comment

nu mai trebuie pus niciun releu?

Comment

si cam asa ar trebui montat acutatorul
                      Attached Files

Comment

Din cite stiam eu mai trebuie si activata functia asta din uch.

Comment

singura setare din uch este acel interval de timp in care uch asteapta a 2 a apasare (standard e 2 secunde)

Comment

nu am stiut ca functia este setata din fabrica , stiam ca nu e setata deloc si trebuie facuta de noi treaba asta. daca zici ca merge asa....atunci e super.
                            dar nu cumva acel pin scoate semnal pe (-) ?

Tocmai ce am verificat la masina: comanda a doua in intervalul de 2 secunde deschide tot usile. Este normal? Nu ar trebui ca aceasta comanda sa fie inhibata de cea de a doua?
                            Last edited by mike26ro; 23 November 2009, 13:52.

Comment

Nu il mai contraziceti va rog eu frumos...Daca el zice ca asa e atunci fara doar si poate as este...Pentru cei ce au mila de al lor uch puneti si un releu care sa preia socul electric de la motorasul acela din portbagaj....Nu cred ca uch-ul are mai mult decat cativa zeci de miliamperi pe fiecare iesire in afara de cele de forta....Nu consuma mult un motoras dar nu stiu e mai bine sa ai o protectie in plus decat sa plangi dupa el....Dupa uch.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google