Originally posted by mike26ro
View Post
Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST
Collapse
X
-
Am si eu activata functia asta minune. Iesirea din uch este +12v din un releu al uch-ului, deci nu mai necesita inca un releu, dar stiu ca atunci cind mi-au montat deschiderea mesterii au activat si o functie a uch-ului, de aici am dedus ca functia nu este activata. Si pe linga faptul ca la a 2-a apasare a butonului de pe chei se deschide portbagajul, el se mai deschide si daca sunt usile descuiate si se apasa pe butonul de pe consola.
Comment
-
On topic, crezi ca daca am deja montat actuator si am deschidere doar de la un buton auxiliar, mai pot aplica si ce spui tu pentru deschidere din telecomanda?Last edited by valeriuciprian; 24 November 2009, 10:00.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Si eu sunt interesat. Am actuatorul legat deja. Ce modific ca sa pot sa deschid portbagajul din cheie?
@ sony - continui sa ma uimesti. Butonul ala mere doar daca ai imprimanta. Apesi pe el si iese desktopul pe foaie. Incearcasigpic
Comment
-
On topic: Super idee dar e riscanta daca ai si alarma care comanda inchiderea....Last edited by valeriuciprian; 24 November 2009, 09:59.
Vorba multa, saracia omului
Comment
-
Pai daca ai alarma fal sa sara din alarma. Si daca aveti deja buton pt porbagaj trageti un fir cu o dioda de un amper inseriata pe fir de la uch pana la firul dintre motoras si buton. Sunt cu telefonul acum dar o sa fac o schema mai pe seara. Ca sa numai bajbaim rog pe cineva care poseda aparat de masura sa verifice acel pin. Eu duc lipsa de timp momentan.
Comment
-
cory,andi raspunsul este ,DA se poate modifica si la voi.Last edited by valeriuciprian; 24 November 2009, 09:59.
Comment
-
-
Am masurat azi curentul de pe pinul B1, si scoate un voltaj muuult prea mic pentru un actuator.
Dar ii scoate la fiecare apasare a butonului de deschidere.Nu are treaba cu apasarile simultane. deci dupa mine ideea cu actuatorul legat direct pe acel pin cade. Poate pe B4 ar merge, dar se va deschide portbagajul la fiecare apasare.
Andy, se poate dar printr-un circui integrat programat ,care comanda actuatorul la "citirea" apasarilor pe cheie. S-a mai discutat pe un forum concurent mai demult.
Sony, esti dat dreq . Bafta.Last edited by mike26ro; 23 November 2009, 20:00.
Comment
-
uratzelul_flo - postul 32 - nu te supara frate. Fiecare dintre noi mai picam in colimator, la inaintare, daca intelegi ce vreau sa spun. Oamenii nu cred si fiecare are motivele lui. Sincer nici eu nu cred (si am si eu motivele mele - mai mult bazate pe lipsa mea de nestiinta pe partea electrica-electronica a loganului) si nu ma bag pentru ca nu ma intereseaza asa de tare aspectul. Am alarma si o deschid din telecomanda alarmei (in care am bagat si cheia loganului, ca sa nu mai stau cu 2 telecomenzi . Oricum - cert e un lucru: pe acest forum se dovedeste tata, cu poze, chiar cu filme in unele cazuri. Deci - nu te supara, nu te lasa si dovedeste oamenilor, ca asa esti si mai valoros
Toata stima la everybody
Vorba multa, saracia omului
Comment
-
Originally posted by Miky 48 View PostMare atentie la cei care aveti deja alarma pe masina care nu este comandata din butoanele de pe cheia masinii, o sa aveti surpriza, ca mine, ca atunci cind descuiati masina din alarma (telecomanda separata) sa se deschida si portbagajul.
deci sa am mare grija cand descui? ca pana acuma nu mi-a facut probleme.
Dar ma gandesc acum dupa ce mi-ai spus, ca poate o fi vre-un binevoitor sa-mi inchida portbagajul inainte sa ies din masina. ca nu prea il vad deschis .
Comment
Comment