If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Faza de care am pomenit se intampla daca activezi deschiderea portbagajului cum e descrisa la inceputul threadului si ai si o alarma cu telecomanda separata montata pe masina. Sunt unele alarme care functioneaza de pe cheia masinii, genul celei recomandate de dacia , cobra parca, nu mai tin minte exact.
Scuze, trebuia sa fiu mai explicit.
nu merge fratilor.. functia aia se activeaza intr-adevar din UCH dar este destinata ca rezerva in cazul in care se intampla ceva cu functia deja activata. dar ea nu functioneaza decat concomitent cu cea de pe pibul B4, deci nu poate fi bagata o intarziere incre cea de pe pinul B4 si cea de pe pinul B1 ca nu permite softul. softul nu permite decat activarea ei. si prin soft ma refer la DDT2000
Pai normal ca nu merge...Cei care au facut module pentru portbagaj folosesc acea iesire ca pin de comanda pentru modulele lor....Adica isi ia semnalul de acolo si il interpreteaza si moduleaza cum vor ei...In situatia data sa astepte 2 pulsuri pe acel pin si sa masoare timpul dintr-e pulsuri...Si numai daca intrunesc conditiile aste da semnal spre motorasul portbagajului....Exista deja un topic pentru deschiderea portbagajului unde s-au pus si scheme si informatiile necesare...Hai sa terminam cu blaciul asta o data si sa inchida cineva topicul acesta ca nu vad ce s-ar mai putea discuta aici si nu exista in topicul dedicat el care e sticky...
Imi pare rau pt tine mcm,sper sa mai fie loganisti care sa aiba functia activata,la mine am luat acutatorul de la tatal meu de la masina am tras un fir de la pinul b1 la +acutatorului si cellalt l-am lipit de caroserie.Mergea dar se deschideau si usile la a 2 a apsare ceea ce mi se pare normal.Asta inseamna ca am acitvata aceasta functie in uch ...
Last edited by uratzelul; 24 November 2009, 12:49.
bogidan21 stiu ca si eu mi-am proiectat un astfel de modul... eu sunt electronist de vo 8 ani .. crede-ma ca am cautat sa ies cat mai ieftin si daca mergea .. faza numai cu uch-ul.. nu ma apucam de facut modulul degeaba
si dupa cum zici tu uratzelul_flo adica "Mergea dar se deschideau si usile la a 2 a apsare ceea ce mi se pare normal" inseamna ca portbagajul se deschidea de fiecare data cand deschideai masina... si nu cum e la mine ca daca apas o data mi se deschid usile .. iar daca mai apas a doua oara in interval de un timp pus de mine mi se deschide si portbagajul
la prima apasare se deschide doar usile iar la a 2 a apasare se deschid usile+acutator,deci se deschide porbagajul, nu are importanta ca se mai deschid si usile inca o data ca oricum ele erau deschise de la prima apasare ,nustiu daca ati inteles ce am vrut sa spun
Am citit toate posturile si tot nu m-am lamurit..asadar merge sau nu??tin sa precizez ca eu am modelul de logan cu cb cu consum instantaneu..nu cunosc versiunea..??deci la mine ar merge dor din uch??
bogdan daca apesi o singura data se deschid doar usile,daca mai apesi inca o data pe butonul de dezarmare ,debea atunci o sa se deschida porbagajul+usile.
DADY se pare ca la unele masini mai trebuie si activata functia asta,scuzati proasta informare
salutare!
uratzelul_flo cred ca cel mai bine este sa faci un filmulet si astfel o sa inteleaga tot romanu'
eu oricum am inteles si cum mai da putin caldura fac o incercare
metoda spusa de uratzelul_flo merge 100% sigur si foarte bine...eu asa o am de 2 luni si merge perfect.Ideea este sa stii sa o pui in practica.Mie mi-a facut-o ciprishor (iasi).
pai cred ca trebuit doar sa aduceti de la pinul respectiv un fir care sa fie legat la firul care duce la de butonul deja existant la actuator. Acum stau si ma gandesc ca in momentul in care apesi pe butonul montat pe masina impulsul o sa ajunga inapoi la uch si nu stiu daca il deterioreaza cu ceva. Daca da, cred ca o dioda pusa acolo ar rezolva problema... Adica impulsul nu o sa ''vina inapoi'' pe fir in uch atunci cand o sa apasati butonul din interior.
Am desenat in paint o schema asa cum am gandit-o eu...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment