If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am desfacut acuatorul si i-am facut proba din nou
concluzie:nu are nici un pic de forta! numa se misca si el acolo de fantezie
1.cred ca o sa mai iau unu sa vad daca merge
2.se poate face ceva la motoras in privinta asta?
vezi ca mai mult a sigur e de la fir
am avut probleme si eu din cauza firului..il julisem putin si atingea caroseria si facea masa si mia ars de cateva ori modulul de deschidere.fi atent cand il schimbi.sau cel mai bine trage un fir provizoriu pe langa masina pana la baterie si fa contact pe + la borna bateriei..ca daca nu merge nici asa nu merge deloc.:P
@ fane-cl----ai dreptate.Numai asa pot "atenua" inconvenientul asta.
Ideal ar fi sa gasim o solutie prin care sa se deschida toate usile (dupa inchiderea automata),atunci cand se deschide prima usa din interior(ma refer ori la usa soferului sau la cea din dreapta fata).In acest caz nu ne-ar mai afecta cu nimic daca la deschiderea de pe consola ,sare si portbagajul.
in seara asta am observat o chestie....
luminile din interior erau aprinse,masina incuiata.
am luat ambele chei si,cu cea originala se sting luminile cind incui,cu cealalta cheie nu.
imi puteti oferi o solutie?
fiindca daca inchizi din cheia masinii (originala), ea taie alimentarea la plafoniera si intra in starea de inchis. Daca inchizi din alta cheie gen (alarma, cheie briceag), ea fiind legata la Butonul din interior, lumina se va stinge progresiv, ea nu intra in starea de inchis. e ca si cum ai apasa pe butonul din interior
da..cam asta patesc si eu cand e inchisa cu cheia originala..mi-o cam scoate din functiune pe cea briceag.si asta tocmai din acest motiv,ca e legata la birele care duc la butonul interior.Intrebarea e..nu stie cineva care sunt firele pe care trimite comenzile de inchidere/deshidere cheia originala?!!!??ca sa ne legam de acolo si gata.:P
si la mine3 e partial la fel
doar ca eu am luat comenzile din mufa EH1 la pinii A7 si A18.
- o intrebare am,daca e legat asa ca la tine,atunci cand incui masina cu cheia originala si incerci sa o deschizi cu cea pusa de tine.cea pusa de tine isi face treaba?ca la mine pur si simplu o anuleaza.si ma gandeam sa o leg ca la tine intr-un timp.
tu ai legat la iesirile de forta ale UCH-ului, deaia iti merge si cheia briceag, daca legai cum a zis chelu atunci cheia briceag nu mai functiona daca inchideai cu cheia originala. Ce poti sa faci e sa anulezi stingerea progresiva si gata. Faza cu lumina interioara este doar o chestiune de softul uch-ului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment