Deschidere Porbagaj Din Cheia Originala LOW COST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am desfacut acuatorul si i-am facut proba din nou
    concluzie:nu are nici un pic de forta! numa se misca si el acolo de fantezie
    1.cred ca o sa mai iau unu sa vad daca merge
    2.se poate face ceva la motoras in privinta asta?
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

L-ai pus direct la borna masinii si nu are forta? Daca e asa inseamna ca nu e bun. Al meu cand impinge sa deschida nu-l poti impinge inapoi cu mana.

Comment

am avut si eu unu care avea aceleasi simptome ca al tau...eu am preferat sa il inlocuiesc si sa scap de griji:P.
        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
        sigpic

Comment

e prastie, deci singura solutie este inlocuirea lui.multam!

Comment

am inlocuit acuatorul si face la fel
            l-am legat cu masa la caroserie, la fel...
            cred ca ma apuc sa schimb si firul,sa-i pun unul mai gros, cu 1;1.5mm

Comment

vezi ca mai mult a sigur e de la fir
              am avut probleme si eu din cauza firului..il julisem putin si atingea caroseria si facea masa si mia ars de cateva ori modulul de deschidere.fi atent cand il schimbi.sau cel mai bine trage un fir provizoriu pe langa masina pana la baterie si fa contact pe + la borna bateriei..ca daca nu merge nici asa nu merge deloc.:P
              sigpic

Comment

firul!am pus de 1.5mm ala de 0.5 nu facea fata
                acu mai tre sa montez telescopul ,zilele astea.............

Comment

@ fane-cl----ai dreptate.Numai asa pot "atenua" inconvenientul asta.
                  Ideal ar fi sa gasim o solutie prin care sa se deschida toate usile (dupa inchiderea automata),atunci cand se deschide prima usa din interior(ma refer ori la usa soferului sau la cea din dreapta fata).In acest caz nu ne-ar mai afecta cu nimic daca la deschiderea de pe consola ,sare si portbagajul.
                  Iara m-am culcat tarziu...

Comment

in seara asta am observat o chestie....
                    luminile din interior erau aprinse,masina incuiata.
                    am luat ambele chei si,cu cea originala se sting luminile cind incui,cu cealalta cheie nu.
                    imi puteti oferi o solutie?

Comment

• fiindca daca inchizi din cheia masinii (originala), ea taie alimentarea la plafoniera si intra in starea de inchis. Daca inchizi din alta cheie gen (alarma, cheie briceag), ea fiind legata la Butonul din interior, lumina se va stinge progresiv, ea nu intra in starea de inchis. e ca si cum ai apasa pe butonul din interior

Comment

• da..cam asta patesc si eu cand e inchisa cu cheia originala..mi-o cam scoate din functiune pe cea briceag.si asta tocmai din acest motiv,ca e legata la birele care duc la butonul interior.Intrebarea e..nu stie cineva care sunt firele pe care trimite comenzile de inchidere/deshidere cheia originala?!!!??ca sa ne legam de acolo si gata.:P
                        sigpic

Comment

• Cristivsb,partea nasoala este ca eu am fost schimbul 2 ieri si n-a umblat nimeni in absenta.
                          Chelulle asta e inchiderea mea
                          Attached Files

Comment

• si la mine3 e partial la fel
                            doar ca eu am luat comenzile din mufa EH1 la pinii A7 si A18.
                            - o intrebare am,daca e legat asa ca la tine,atunci cand incui masina cu cheia originala si incerci sa o deschizi cu cea pusa de tine.cea pusa de tine isi face treaba?ca la mine pur si simplu o anuleaza.si ma gandeam sa o leg ca la tine intr-un timp.
                            sigpic

Comment

• merg amindoua chei,.....mai bine zis toate 4,numai ca e problema cu luminile care nu se sting.
                              o sa mai studiez necazu'

Comment

• tu ai legat la iesirile de forta ale UCH-ului, deaia iti merge si cheia briceag, daca legai cum a zis chelu atunci cheia briceag nu mai functiona daca inchideai cu cheia originala. Ce poti sa faci e sa anulezi stingerea progresiva si gata. Faza cu lumina interioara este doar o chestiune de softul uch-ului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google