Tutorial Schimbare Filtru De Aer La Logan Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial Schimbare Filtru De Aer La Logan Diesel

este pentru 1.6, 1.4 dar nu si pentru diesel, deci asta-i
    Last edited by crististreulea; 10 January 2010, 13:57.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Hântrebare: Nu era mai usor sa scoti senzorul ala de pe carcasa in loc sa desfaci furtunu?
    sigpic

Comment

Nu-i greu nici la furtun nici la senzor dacă ai sculele potrivite,eu am dat jos senzorul de pe carcasa filtrului că mi-a fost mai usor ca am torxuri,dar nu-i greu nici cum a facut Streulea daca ai o surubelniță mica si ingustă,pe care eu nu o am.

Comment

Nu ar fi trebuit strans si colierul furtunului din spate? Parca nu apare pe final operatia asta. (e doar o observatie)

Comment

da, voi sa nu uitati sa strangeti pe final acel colier, eu am uitat
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

se mai poate schimba doar desuruband cele 4 holsuruburi,scotind chestia din plastic si doar slabind colierul,eu asa l-am schimbat la masina l taica-miu.Felicitari pentru tutorial

Comment

Am schimbat si eu filtrul de aer, foarte usor de schimbat, am postat si niste poze cu filtrul vechi si cel nou am gasit la filtrul vechi ca era afumat in partea dinspre turbina, se si vede in poza, e ceva normal?

Te rog foloseste functia de "Gestiune a atasamentelor" atunci cand vrei sa mai pui poze pe forum. Merci
              Attached Files
              Last edited by vali007; 2 February 2010, 21:32.
              sigpic

Comment

Fara surubelnita tip torx de 30 nu se poate desface? adica ma refer la o surubelnita in cruce?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google