buclucasul bec, desi l-am schimbat inca odata, din nou am cautat dupa el. e foarte bine ascuns si chiar foarte innacesibil.
Tutorial Schimbat Bec Consola
Collapse
X
-
Se scoate capacul consolei, se desfac cele doua suruburi care sustin comenzile de climatizare, se baga mana usurel in spatele comenzilor, si pe pipaite, in partea de jos se va simti un mic dreptunghi (cam 3x6mm), se rasuceste in sens invers acelor de ceasornic, sc scoate becul se inlocuieste cu unul bun apoi se executa operatiunile in sens invers. Durata operatiunii: 5-10 min (depinde cat de mare e mana operatorului, cu cat mai mica, cu atat mai bine)
Comment
-
Salut.
Cristi,iar ai facut treaba buna,felicitari!!!!!!!!
Am schimbat si eu acel bec cu vreo citeva luni in urma.
E al naibi de nasol de pus la loc dupa ce desfaci becul din acel locas.
Eu in schimb am mai desfacut si citeva din cablurile de actionare reglaj(cred ca stii la ce ma refer)Pt. a-mi face loc la "manute"
Spor la treaba tuturor
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
poti pune led..dar sa ii pui rezistenta.daca pui doar 1 punei o rezistenta de 1kohm sau varianta mai usoara ar fi sa ii pui un led de 12V.Daca vrei mai multe leduri calculezi rezistantele.Iti atasez o imagine poate te ajuta.Eu unu asa am facut si a iesit super.cea de a doua e dupa ce am schimbat ledurile.A si sa cauti care e + si care e - inainte,la leduri nu merge oricum.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
o idee...poate merge, o sa incerc si eu
la montat si demontat becul respectiv din tutorialul lui streulea...incercati cu o tubulara de 10-11-12-13, una din ele tre sa incapa pe capatul dreptunghiular de plastic al becului.
ma gandesc ca puteti intra in spatiul ala asa de stramt cu un raci mic, cu prelungitorul scurt, si tubulara, una din ele care merge pe incercate...doar o ideeLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by bolo View Posto idee...poate merge, o sa incerc si eu
la montat si demontat becul respectiv din tutorialul lui streulea...incercati cu o tubulara de 10-11-12-13, una din ele tre sa incapa pe capatul dreptunghiular de plastic al becului.
ma gandesc ca puteti intra in spatiul ala asa de stramt cu un raci mic, cu prelungitorul scurt, si tubulara, una din ele care merge pe incercate...doar o ideeAttached FilesViteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
-
Cum Sa Schimbi Becul De La Consola De Climatizare Fara A Demonta ABSOLUT NIMIC!!!
Acum vreo 2 saptamani mi s-a ars si mie acel bec de la consola de climatizare.
Bun, azi am plecat sa colind pe la magazinele de piese auto de prin Rahova dupa acel bec. Am gasit la 3 lei setul de becuri T5.
Ajuns acasa, am inceput sa scot butoanele si apoi panoul de plastic. Dupa ce am dat jos si panoul de plastic, am inceput sa desfiletez acele doua suruburi ale consolei de climatizare. Dupa ce le-am scos, incercam sa localizez soclul acelui bec cu degetele, dar intre timp am vazut pedala de acceleratie prin gaura de sub casetofon
Ce mi-am zis,,hai sa bag mana pe acolo sa ajung la bec sa-l schimb, fara a mai da jos si consola de climatizare.
Bag mana si SURPRIZE SURPRIZE, am ajuns la acel bec cu degetele fara probleme. Apuc soclul, rasucesc de el si a iesit fara batai de cap.
PFFFFFFFF,,ce sa mai am strigat BINGO
Cu alte cuvinte,,daca va intra mana pe acolo si aveti putina DEXTERITATE, puteti schimba acel bec fara a mai DEMONTA ABSOLUT NIMIC.Attached Files- Bec Consola.jpg (88.1 KB, 687 views)
- Bec Consola (1).jpg (95.0 KB, 673 views)
- Bec Consola (2).jpg (72.9 KB, 362 views)
- Bec Consola (3).jpg (55.8 KB, 347 views)
- Bec Consola (4).jpg (38.6 KB, 342 views)
- Bec Consola (5).jpg (49.6 KB, 352 views)
- Bec Consola (6).jpg (65.5 KB, 378 views)
- Bec Consola (7).jpg (78.3 KB, 380 views)
- Bec Consola (8).jpg (61.8 KB, 368 views)
- Bec Consola (9).jpg (62.1 KB, 356 views)
- Bec Consola (10).jpg (44.0 KB, 360 views)
- Bec Consola (11).jpg (85.2 KB, 370 views)
Last edited by Ivan Marian; 16 September 2013, 20:43.
Comment
-
Salutare!
Daca tot ai apucat sa schimbi becurile alea, mai bine puneai unele cu LED-uri.
Au unele bune la magazinul ala mare "cu de toate" (nu dau nume sa nu fac reclama) de pe Salaj (daca stai prin Rahova cred ca stii care este).
Eu am luat unele albe pentru plafoniera, torpedou si portbagaj, unele galbene pentru semnalizatoarele laterale si unul cu mai multe LED-uri pentru numar. Tot acolo am vazut si cu soclu mai mic cum sunt la climatizare."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
Comment