la climatizare este bec soclu t5. daca ceri soclu t5 stie vanzatoru ce sa-ti dea.
Tutorial Schimbat Bec Consola
Collapse
X
-
Offtopic, scuze, da' nu m-am putut abtine ...Ivane, ce gazon ai in masina !!!
Ontopic, ok tutorialul, multumim, chiar ma gandeam zilele astea sa schimb si eu nenorocirea aia de bec ca nu mai functioneaza nici la mine.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostUnii stiu altii nu stiu ce sa iti dea, cand le zici de becul ala. Depinde cum nimeresti magazinul si vanzatorul."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
uite si o poza cu bec t10(pozitie) vs t5(consola clima)Attached Files
Comment
-
am reusit dupa o ora si ceva... ) cel mai indicat e cu o penseta sau tubulara cum zicea cristi. eu am reusit cu o clema de aia pentru sigurante.. :d am luat si un led dar am pus totusi bec normal pana la urma" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
salutare,am si eu o intrebare...si mie mi s-a ars becul ala de ceva timp.si am fost la un moment dat la dacia sa imi repare luminile de la panoul de climatizare si un electrician de acolo mi-a zis ca tre sa ii las tot panoul ala vreo 2 zile sa il repare,masina mea e 2004 si e diferit panoul de climatizare fata de modele mai noi.si vazand acum tutorialul ma bate gandul sa incerc si eu ( e tare enervant sa nu vad pe intuneric comenzile alea). deci,stie cineva?poate fi diferit panoul primei generatii de panourile mai noi de climatizare? multumesc.
Comment
Comment