Asteptam impresii !
Tutorial Montare Cruise Control Pe DIZAL
Collapse
X
-
-
Azi am continuat testele, e din ce in ce mai bine, au disparut suturile, sper ca in zilele urmatoare sa putem elimina toate deficientele de functionare
Comment
-
Lucram, se pare ca nu e chiar asa simplu cum credeam, dar se va rezolva. Problema mare e lipsa timpului pentru teste.
Comment
-
De cateva zile pot sa spun ca am un cc perfect functional, testat la viteze de la 30 pana la 150 km/h.
Comment
-
pai uitate in primul post si vezi tutorialul .
E posibil ca la diesel sa nu trebuiasca deloc contactor din cauza ca ECU isi da seama tot timpul in ce treapta de viteza ei ,si la fel probabil sesizeaza si neutrul , insa cred ca trebuie facut ceva la pin pentru ca by default el arata pedala apasata , cel putin asa era la mine la clio . Functia recall e destul de buna pentru ca iti salveaza viteza dinainte , si iti face o acceleratie rapida la viteza respectiva, din punctul meu de vedere e cel mai folosit buton , in schimb O mi se pare inutil .
Referitor la mersul in suturi , Fane este singurul care va poate face un montaj corespunzator ca sa mearga cum trebuie masina , problema e un pic mai complexa .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment