If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca nu este secret profesional, poate ne poti da ceva detalii draga FANE despre realizarea ta...
Mai sunt cativa electronisti pe aici, doar ca poate nu au timp sa faca cercetari...
ba da ... se poate cu o caramida sub pedala de acceleratie aia pentru limitator .
si pentru cruise se folosesc diverse caramizi de diferita greutate in functie de viteza dorita .
Lasand gluma la o parte ,benzinarul are clapeta mecanica cu cablu de acceleratie ,deci e mult mai greu de implementat un astfel de sistem.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Salut! Si eu astept amanunte despre functionare, sa inteleg ca nu sunt doar modificari ale setarilor din ECU ci un montaj legat in circuitul potentiometrului de acceleratie?
Mentionez ca al meu DCI are 65Cp, chiar cele care se spune ca au ceva probleme.
E primul post facut pe acest forum, drept urmare trebuie sa fac si o introducere.
Masina: Renault Clio III, 1,5dCi, 50 kW, 2007
Multumesc pentru tutorial!
A mers totul super bine. Totul e exact asa cum a fost prezentat. Am facut totul intocmai si mi-a reusit, costurile de baza fiind minime. Ce-i drept eu am mai ridicat cheltuielile pentru ca am vrut sa si arate bine, pe langa functionalitate.
Chiar azi dimineata am testat masina la diferite viteze in regim de autostrada/DN/localitati. Am mers aproape numai din butoane. Masina se comporta exemplar, dar nu i-am putut face un consum, pentru ca batea vantul din fata destul de tare si a consumat destul de mult.
Eu mi-am facut o placa unde am lipit toate rezistentele si am bagat-o intr-o cutie careia i-am pus mufe de legatura, astfel incat sa fie totul foarte usor de demontat, la nevoie.
Oricum, cel mai mult a durat pregatirea sistemului in sine ca sa imi iasa totul exact asa cum am vrut. Montajul efectiv nu dureaza mai mult de 2 ore. (si a fost prima data cand am desfacut ce era de desfacut)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment