If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am facut cateva poze ca sa va faceti o idee ce fac firele de la incalzirea in scaune. in poza apare si mufa originala de la instalatia originala si cum este ea legata la instalatia electrica a masinii.
Salut.
Am montat si eu la mine incalzirea.Face o saptamana de cind am montat-o,luni(29 martie 2010).
Eu am folosit un led de 12v cu surub,pt. a vedea daca e activata incalzirea in scaune.
Inca nu am poze,nu am facut
Cind e activata incalzirea se aprinde ledul(rosu)
Numai bine.
Super, Super bine arata ! Si eu mi-am pus la golanel. E asa de bine cand e frig afara .
Acum vreau sa pun si pe bancheta din spate pentru junior
Sarbatori Fericite ! alaturi de cei dragi Cristi !
o sa vezi la iarna, eu le am de 1 an pe masina, cristi, bila neagra, nu trebuia puse pe spuma, se incing f tare, am vazut buretii aia arsi/topiti la cineva care a facut asemanator
salut,
eu m-am uitat ieri sub scaun si am observat ca am mufa asta si un fir care iese din podea...sa fie oare pentru incalzirea in scaune??? adica eu am deja ce ai montat tu sub tapiterie si imi mai trebuie doar butonul de actionare??
am varianta prestige, m-am uitat si la un laureate si nu are aceasta mufa sub scaune
eu o sa ma duc in service la reprezentanta sa intreb ce e cu mufa aia....e posibil sa fie pt airbag-uri....dar cred ca si pt incalzire....am auzit ca pt export la varianta prestige....exista incalzire in scaune
Ba.. cristi nici tu nu stii de unde le-ai achizitionat) esti sigur ca de acolo le-ai luat?
PS. Acea mufa verde ii de la instalatie electrica de la incalzirea in scaune... adica voi aveti toate firele trase nu mai trebuie sa faceti partea a 2 a ce a facut-o cristi, acea mufa o au doar modele PH2 cu ABS, din cate stiu eu. practic tot ce trebuie sa faceti sa le puneti pe scaune si sa conectati mufa de la incalzire la mufa de sub scaun(aia verde) o sa vedeti ca se inlocuieste mufa cu cea de la incalzire.
PS.2. @DeLuXe daca nu se pun pe spuma? tu unde le-ai pus? sau cel putin unde se pun? din cate stiu eu toata lumea a pus incalzirea pe spuma...
Last edited by KeanuRev; 5 April 2010, 16:30.
Reason: Automerged Doublepost
acum m-am uitat la mufa verde ce am taiat-o jos de pe huse si cam pare sa se imbine cu cea din poza. deci e posibil sa fie mufa pentru incalzire.
da kenver, e luata deacolo
tutorialul e facut pe doua masini, deci pe jumate e adevarat
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment