Originally posted by severika
View Post
vezi pe la magazinele de electronice ca sunt niste mici patente/spituri cu asa varf si poti face cu ala. la mine asa ceva s-a folosit. (in atasament, cel din dreapta sus)
tot curea gates made in uk s-a pus si la mine, din kitul de origine. cureaua data jos de pe masina a fost gates made in france. ideea e ca acum se fac in uk cele care vin in kitul original de distributie. curelele facute in franta nu vin in kit ci se gasesc doar separat in ambalaj mic si rosu. asa ceva nu se foloseste in reprezentante, dar sunt bune. ideea e ca ambele sunt contrafacute de chinezi sau mama lor stie. tind sa cred ca vlad_99 a prins una contrafacuta. am tot umblat prin magazinele din iasi si bacau cand a trebuit sa cumpar si curelele contrafacute se observa usor, pentru ca substanta data pe dintii curelei este mult mai dura, aproape casanta si nu trebuie, iar cureaua are bavuri aiurea in zona dintilor. daca se incearca f. putin indoirea curelei (nu tare si nu cutata la maxim) se simte ca si cum ar crapa acea substanta. atentie mare la ce luati. eu recomand kitul original (gates uk koyo japan) cu holograma. atentie la acea holograma ca partea galbena trebuie sa straluceasca in lumina. cele contrafacute au doar o vopsea ordinara.
Comment