Curatare Tapiterie.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu unul nu suport husele, cum era si normal tapiteria sa murdarit dupa 3 ani de folosire.Am folosit vansih pentru covoare diluat cu apa in proportie de 1:10 pentru plafon, sacune/bancheta ,mocheta si totul a iesit ca nou.Pentru spala suprafetele am folosit o laveta din material textil.

''CLEAN ALL'' vad ca a recomandat cineva mai sus, eu unul nu recomand, am incercat asa ceva si nu a avut efectul scontat,ba mai mult am tot incercat diverse solutii minune dedicate tapiteriei cumparate de prin benzinarii sau hipermarketuri si tot nu si-au facut treaba, faceau un miros placut in masina dar cam atat, nici vorba sa scoata pete sau macar sa curete zonele imbacsite.

Comment

Ca tot uitasem de acest subiect, am dat cu Venish, dar numai in portbagaj, si nu am fost asa de multumit, am zis sa dau pe scane ca tot eveau niste pete de suc, de bobitze de struguri presate Si nu am obtinut ceva remarcabil.
      Asa ca am mers in Carrefour sa caut ceva. Si am gasit o solutie pt covoare ,marca nr1 proprie, 4ron bidonul de 500ml si vreo 7Ron mai mare, ambalaj portocaliu. Excelent, a iesit totul ca nou. La inceput cand freci scaunul face o spuma, am crezut ca vor iesi urme si dungi albe ca atunci cand nu clatesti bine rufele spalate cu detergent. Dar nu. Am gasit mai apoi si Biocarpet dar momentan il am pe asta.
      Last edited by lord_wader; 29 October 2010, 20:16.

Comment

exista vreo solutie de curatat materialul de pe fetele de usi? ...eu am incercat cu vanish si nu a iesit ! ... am mai cumparat de la o spalatorie o solutie si nici asa nu s-a curatat ! ... imi poate zice cineva cum sa fac
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

incercati la Ma-Fra! eu am de la ei o "spuma activa" ptr tapiterii si e f f buna! Flash...parca e denumirea... Eu am folosit si pe materialul de pe fetele de usi si sunt f curate...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

la mafra trebuie comnada de minim 100 lei parca
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

minim 80...dar mai iei cate ceva! au produse bune! eu folosesc produse de-ale lor de 2 ani jumate si sunt foarte multumit!
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Am si eu un Logan Prestige Ph2 si nu suport husele.Cu timpul mi-au aparut niste pete pe tapiserie.Ce imi recomandati sa folosesc ptr eliminarea lor?
                Multumesc

Comment

Eu am folosit tot Biocarpet,am frecat cu peria si a iesit ca noua tapiteria.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google