Curatare Tapiterie.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Tapiterie.

Va salut,
    As fi recunoscator daca m-ati indruma cum as putea curata mai bine, rapid si ieftin o tapiterie de logan ph2.
    Tapiterie e cumparata de la dezmembrari si e destul de murdara asa ca as prefera sa o pun curatata bine pe scaune.
    Multumesc anticipat.
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

pai inceraca cu vanish ! sau solutii speciale pt asa ceva !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Poti incerca la o spalatorie auto unde se face si chimic interior,au solutii speciale .

Comment

costa prea mult la spalatorie !

Comment

de ce nu incerci cu masina de spalat?
          Nu-i bai...

Comment

la asta ma gandeam si eu ! dar nu cred ca ar fii cam indicat, deoare poate sa se rupa !

Comment

alta solutie nu vad, ori iei solutii pentru tapiterie si o perie si te apuci
              Nu-i bai...

Comment

eu am bagat una la masina,si nu a avut nimica;)
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Chiar azi mi-am curatat si eu tapiteria cu biocarpet. A iesit super! Deci incearca.

Comment

la o curatatorie de haine, covoare etc, ai intrebat ?
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

in masina de spalat.. spalare usoara la temperatura mica ii ce trebuie;)
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

@Alin0007 daca ne dai mai multe detalii o sa apreciem. Eu unul o sa iti raman recunoscator...
                        sigpic

Comment

merge si cu biocarpet daca o ai pe scaune,daca o ai data jos,in cazul lui flavihno,o bagi la masina de spalat si iese super mistho!
                          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Originally posted by yrman View Post
                            @Alin0007 daca ne dai mai multe detalii o sa apreciem. Eu unul o sa iti raman recunoscator...
                            Am luat un flacon biocarpet(8 ron), am pus jumatate din flacon intr-o galeata de 10l, am pus vreo 2l apa si am amestecat. Dupa aceea am luat o perie, inmuiam in solutie si dadeam pe scaune. Am frecat bine, iar pe unde era mai multa murdarie am insistat mai mult. Nu trebuie umezit foarte tare scaunul. La urma nu trebuie limpezit. S-a uscat uniform, repede(1h) si nu a mai ramas deloc murdarie. Bafta.

Comment

as veni si eu cu o propunere exista acum solutii speciale pentru curatarea tapiterie ,excluzind spalatoria auto unde ar costa in jur de 60-80 ron ,ar mai fi sa o curatam noi manual exista la MA-FRA COSMETICE pentru masina ta ,un PULIMAX solutie pentru curatat tapiteria ,si la magazinele de piese auto este un spray cu spuma care face toti bani ,tot ce trebui este vointa si pofta de munca sa fie ca noua

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google