nu va mai omorati atat, omu nu a mai dat nici un raspuns ! poate a rezolvat problema deja
Curatare Tapiterie.
Collapse
X
-
-
Eu stau la casa si am furtun cred ca scot sezutul si spataru din spate le ud bine le dau cu dero le las la muiat si apoi le frec cu o perie bine, am incercat si cu vanish cu apa dar cand sa uscat au aparut aceleasi pete...Am mai cumparat si o solutie de curatat pt banchetele din fata pt ca pe alea nu le pot scoate afara, dupa ce incerc va spun cum a iesit eventual niste poze inainte/dupa spalare.
Comment
-
-
Eu am curatat tapiteria cu Biocarpet,am dat direct pe tapiterie si a iesit ca noua.Era asta vara.Pun poze mai jos sa aveti idee cum arata tapiteria,e de Prestige Ph2.Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Pentru situatia cand n-o poti scoate de pe masina si vrei sa scoti doar pete (nu cred ca o poti curata toata) - iti recomand solutia asta universala concentrata de la Mafra.ro:
(am un pulverizator cu diluare 1:10 mereu pregatit in masina - scoate orice fel de pete, am folosit si in casa unde era nevoie)
Comment
-
K4M:
Pete am avut si eu,mai ales in spate.Am pulverizat Biocarpet diluat cu putina apa si am frecat cu o perie ceva mai moale,ca sa nu distrug tapiteria.Nu pot spune ca am muncit mult,cred ca a durat cam 1/2 de ora toata treaba.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment