Curatare Tapiterie.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu va mai omorati atat, omu nu a mai dat nici un raspuns ! poate a rezolvat problema deja
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

ms Alin. peria aia cam cum arata? am inteles ca merge f bine si cu o bucata de perdea de nailon...are cineva idee?
      sigpic

Comment

Tapiseria din portbagaj sa o spal cu biocarpet sau cu vanish oxi action?
        am niste pete de ulei care a curs dintr-un bidon, faza e ca nu se vad dar miroase naspa la drum lung cand deschid geamurile si circula curentul prin masina.

Comment

Eu stau la casa si am furtun cred ca scot sezutul si spataru din spate le ud bine le dau cu dero le las la muiat si apoi le frec cu o perie bine, am incercat si cu vanish cu apa dar cand sa uscat au aparut aceleasi pete...Am mai cumparat si o solutie de curatat pt banchetele din fata pt ca pe alea nu le pot scoate afara, dupa ce incerc va spun cum a iesit eventual niste poze inainte/dupa spalare.

Comment

Dar mocheta de pe plafon cu ce sa o sterg? Am urme de fum...multe urme de fum...

Comment

in supermarketuri sunt solutii speciale pentru curatat mocheta.
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

in mashina de spalat cu ariel

massimiliano eu aveam o pata neagra pe plafon si am incercat cu ajax de geamuri si s-a luat .
                Last edited by 50 RRY; 6 August 2010, 00:40. Reason: Automerged Doublepost
                STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

pt plafon eu am spalat cu vanish cu apa si sa luam bine , cel putin la sofer cand am luat masina era galben acum e curat.

Comment

Am dat cu vanish in portbagaj, nu mai miroase a ulei dar nu s-a curatat tot, inca mai apare unsoare uleioasa, cred ca si materialul e de vina ca pastreaza uleiul in el

Comment

Biocarpet frecat cu perdea si ies toate petele (acum depinde si de pete)
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

Este in hipermarketuri la selgros ,metro ,real un spray galben scrie pe el ,,CLEAN ALL,, eu am fost foarte multumit cum a curatat tapiteria
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Eu am curatat tapiteria cu Biocarpet,am dat direct pe tapiterie si a iesit ca noua.Era asta vara.Pun poze mai jos sa aveti idee cum arata tapiteria,e de Prestige Ph2.
                          Attached Files
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

D-FENS si eu tot Prestige ph2 am si mi s-a mai murdarit ( cate o pata pe ici pe colo)..trebuie sa o curat neaparat, vad ca la tine a iesit ca noua ai muncit mult la ea ? cum ai preparat solutia ? Merci anticipat

Comment

Pentru situatia cand n-o poti scoate de pe masina si vrei sa scoti doar pete (nu cred ca o poti curata toata) - iti recomand solutia asta universala concentrata de la Mafra.ro:
                              (am un pulverizator cu diluare 1:10 mereu pregatit in masina - scoate orice fel de pete, am folosit si in casa unde era nevoie)

Comment

K4M:
                                Pete am avut si eu,mai ales in spate.Am pulverizat Biocarpet diluat cu putina apa si am frecat cu o perie ceva mai moale,ca sa nu distrug tapiteria.Nu pot spune ca am muncit mult,cred ca a durat cam 1/2 de ora toata treaba.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google