M-au intrebat prea multe persoane "cum arata acel bec? unde gasesc sa cumpar? cum desfac butonul?". uite cum
Tutorial Schimbat Becuri La Butoane Consola La Logan
Collapse
X
-
dk nu gasiti becuri cea mai buna metoda este sa inlocuiti cu led-uri(asemanatoare celor ce se gasesc la brichete),se gasesc la magazine specializate cu specificatia k trebuie atasat la led si o siguranta pt a nu se arde.eu le am lipit cu pistolul de lipit direct fara sa le mai pun in acel dispozitiv galben din plastic pt k nu incapeau iar acum merg fara probleme...un atu este k puteti pune diferite culori...spor la treaba...m am chinuit un pic...
Comment
-
Am eu de la colegii carora le-am pus leduri, daca vrei iti donez cateva.
Comment
-
Dar cum a facut de a scos fata ca nu mi-am dat seama??? A apasat cu o surubelnita dedesupt acolo ca nu am observat bine. Vreau sa curat putin mufele de la comutatoarele de la aer cele 3 fiindca numi mai lumineaza deloc acele 3 parti. Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Comment
-
Originally posted by marius.81ymc View Postpentru a avea mai mult loc e de preferat folosirea unui led de 3mm.
eu unul m-am folosit de chestia aia galbena, in care am dat gaura cu un burghiu de 3mm si am introdus ledul, la care ii atasasem o rezistenta inainte
Comment
-
eu am folosit rezistenta de 820 ohmi (indicat de vanzatorul magazinului de la care am cumparat ledurile)
Comment
-
Plaja de valori este de la 560 ohmi pana la 4K7. Nu trebuie neaparat o anumita valoare pentru ca asa a indicat vanzatorul de led-uri sau asa a zis Ionescu (sa zicem). Voi va stabiliti valorile pe care le folositi in functie de ce anume doriti de la butoane in final: sa fie niste lanterne, sau sa "cada" frumos in aceeasi linie cu lumina de la panoul de climatizare si fata CD-ului. Vedeti bine ca simbolurile de pe butoane au dimensiuni diferite. Datorita acestor suprafete prin care trece lumina, in final butoanele vor avea intensitati diferite desi folositi aceeasi valoare a rezistentei. Incercati deci diferite valori pana vor lumina toate la fel si mai ales modificati-le dupa propriul gust. Bafta!Attached Files
Comment
Comment