Cum ai reusit sa le faci albastre ???
Tutorial Schimbat Becuri La Butoane Consola La Logan
Collapse
X
-
Plasticul galben de la bricheta actioneaza pana la urma ca un filtru de culoare. Lungimea de unda a led-urilor albastre (470-475nm) nu va trece prin acea culoare (eventual foarte foarte slab daca aveti posibilitatea sa probati) . Ori schimbati acel plastic cu unul alb cum a mentionat Romeo si nu mai aveti nicio restrictie, ori va limitati la culoarea rosie, galbena sau alba (acestea din urma tot pentru un galben final). Cu doua PLCC-uri rosii iese foarte bine(in poza am pus numai unul).Attached Files
Comment
-
Pentru butoanele din consola centrala si geamuri spate puteti sa folositi si metoda din pozele de mai jos
Mai multe informatii gasiti daca dati un search pe google cu textul: KIT Leduri Butoane Consola Logan
Comment
-
multumesc pentru apreciere
acest modul se doreste a fi pentru cei cu dorinta de a repara singuri
nu sunt necesare cunostinte de electronica ci doar dorinta de D.I.Y.
acum puteti schimba becuri la butoane consola logan - cu leduri in orice culoare fara a folosi statie de lipit si fara a fi nevoie sa va puneti intrebarea ce rezistenta? sau ce led? folositi
Comment
-
Originally posted by crististreulea View PostM-au intrebat prea multe persoane "cum arata acel bec? unde gasesc sa cumpar? cum desfac butonul?". uite cum
p.s sant nou pe forum si nu prea stiu unde se posteaza asa ca imi cer scuze daca am facut ceva gresit.
Comment
-
al doilea film, minutul 5:57
Tutorial schimbat lumini consolaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
este vorba de acele butoane cu impuls, eu al am decat pe cel de la sofer asa, dar s-a ars becul.
Originally posted by tzeegunoo View PostBecuri asemanatoare(cu litele alea doua) sunt la vechile instalatii de beculete folosite pentru impodobirea bradului de craciun. Sunt alimentate la 11V (sunt 20 buc. legate in serie la 220V) , nu stiu cum s-ar comporta la 12V.
Comment
Comment