Sudura normala..este doar fier daca nu ma insel...eu am sudat cu electrod obisnuit
SHORT-SHIFTER / QUICK-SHIFTER By Brabus
Collapse
X
-
-
Avand in vedere ca ma bate gandul sa imi fac si eu o treaba din asta ...vroiam sa intreb ...dupa sudarea bucsilor in caz ca vrei sa folosesti vechea bucsa ...sau cea originala mai bine zis .....se mai poate utiliza ???Last edited by gmv97; 20 October 2010, 21:34.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Da se poate,te bagi sub masina si muti tija de la cutie pe bucsa originala.Mi-am facut si eu de o luna si ceva.E meserie
Comment
-
Da stiu cum este schimbatorul de viteza in zona aia ...eu ma gandeam sa nu fie probleme dupa sudura sa nu mai poti baga tija in bucsa originala de la levier...dar daca se poate e mai mult decat okIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
Este un joc moderat cam ca la 40000 de km.Am mai avut alta masina si tot asa facea pe la km astia.Ideea este ca in timp se accentueaza si vreau sa stiu ce e de facut.Intr-un post anterior spunea cineva ca la diesel de 85cp nu ar mai fi cu tija ci cu un cablu.Nu am reusit sa ma uit ca e frig si nu am cum sa ma tavalesc pe acolo.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
Deci pozele din primul post sunt la deruta?
Rusine Alessandro,nu te crede ca are 16mm la interior!!!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment