Short Shift 121.JPGSalut am si eu o intrebare care sunt dimensiunile dispun de teava 16 mm si as dori asa stiu si eu dimensiunile la care sa o tai (mm) am atasat si o poza.Poza este de la primul post si anume de la alessandro
SHORT-SHIFTER / QUICK-SHIFTER By Brabus
Collapse
X
-
Last edited by adytza_dragon; 15 October 2012, 10:07.Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
-
2,5 cm are lungime acea teava ... Eu deja mi-am facut la a mea si chiar se simte diferenta !
Thx Brabus
Am sa fac mai multe bucse "custom" si pentru cei ce nu gasesc teava de fi 16 ... cum a fost in cazul meu, am cautat de mi-a venit rau )
Parca si el facea bucse custom si le vindea, dar nu am dat de el ) , grabit de fel, mi-am facut singur.
30 de lei - o bucsa custom
0768564690
Comment
-
Scriu si eu aici, poate imi da cineva cateva sfaturi.
Am cumparat si eu un set de la colegul Matheo ( short-shifter si bucsa pt eliminat jocul de la levierul schimbatorului) dar dupa montare am un joc foarte mare stanga-dreapta, asa ceva am vazut doar la taxiuri cu km foarte multi. ( am 100k, masina din 2005)
Cu tija pe pozitia "standard" (din fabrica) am un joc cam de 1,5-2 cm stanga-dreapta pe pozitia liber si ceva mai mult in viteze. M-am uitat mai atent pe sub masina si n-am vazut sa am joc la imbinarea dintre levierul schimbatorului si tija care merge spre cutia de viteze.
M-am uitat si la busca de la cutia de viteze dar nu mi s-a parut a fi nimic in neregula.
Posibil sa am totusi de acolo jocul urias la levier cu short-shifterul?Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Comment