Buna. E primul post pe loganclub asa ca sper sa fi postat unde trebuie. Imi papa la greu ulei turbina si am inteles ca, curatirea egr antreneaza un consum mai mare de ulei. Daca poate cineva sa-mi confirme sau infirme teoria pe care am citit-o tot pe un forum. Multumesc anticipat. Si inca o intrebare... Care e galeria de admisie?
Curatare EGR si racitor Motor Dci 70 Cp.
Collapse
X
-
salut!! am citit cu atentie si azi am demonatat+ curatat ca la carte +montat ,egr-racitor-teava de inox!! am 42000 km cu caruta mea si nu sa umblat niciodata, am gasit mizerie si i-mi place sa luceasca asa ca m-am facut negruuuu, multumesc lui Valeriu si celorlalti, mi-au fost de mare ajutor, data care vine o sa bag si poze , recomand celor care au in jurul a 50000km sa se apuce de treaba !! NU VA APUCATI DACA NU AVETI SCULE,FOLOSITI DECARBUSOL,, se simte diferenta, acum suiera rau cand dau talpa si mananca asfalt, ma bate gandu s-o cipuiesc, baftaLast edited by yotataee; 22 August 2011, 21:40.
Comment
-
fara suparare dar eu nu prea cred ce zici tu, ca asta ar insemna ca radiatorul ar fi pe post de toba de esapament) , deoarece dupa spusele tale gazele arse pot sa intre in circuitul de antigel cea ce nu mi se pare logic, inseamna ca antigelu meu din borcan era negru nu verde, dar se poate sa nu stiu eu, rog pe cineva sa confirme sau nu ce spune petronel
Comment
-
cateva poze cu egr de la un dci de 85. La bord are 140 000 km si se spune ca a mai fost curatat.
Comment
-
Masina nu este a mea, este a lui alexspeed. Masina da semne ca nu are presiune de la turbina. Ii da talpa si se aude cum turbina se opreste si pleaca din nou. La inceput ne.am uitat pe la senzori si daca tot desfacusem toate alea am dat si egr.ul jos.
Doar clapeta egr am dat.o jos. Are 3 suruburi de 8 pe care trebuie sa le desfaci si dupa sa tragi incet in sus si sa incerci sa rotesti de el sa iasa. Ca sa scoti mufa trebuie sa bagi o surubelnita in mufa aia alba din partea cealalta decat sunt firele iesite. Incearca sa deschizi clapeta cu mana si sa o cureti cu wd40 si surubelnita la inceput. Poti pune contra la clapeta sa stergi mai bine. Din pacate la noi nu s.a rezolvat nimic, masina trage la fel de prost.
Comment
-
ai incercat sa scoti mufa la debitmetru? daca isi revine cu mufa scoasa asta ecauza...daca nu....pune-o pe tester pot fi mai multe cauze printre care si regulatorul de presiune de la pompa,mie imi face figuri aproape de cand era noua masina si acuma are aproape 4 ani
Comment
-
Originally posted by Fyrestarter View PostBuna. E primul post pe loganclub asa ca sper sa fi postat unde trebuie. Imi papa la greu ulei turbina si am inteles ca, curatirea egr antreneaza un consum mai mare de ulei. Daca poate cineva sa-mi confirme sau infirme teoria pe care am citit-o tot pe un forum. Multumesc anticipat. Si inca o intrebare... Care e galeria de admisie?
Comment
Comment