Reconditionare Oglinzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai da...le-am vrut negre...daca nu am gasit de prestige...asta e.
    Ca pret fara manopera...pot spune zero lei...ca spray-urile le am de cand am reconditionat difuzorul bara spate...si am si spray cu lac negru...cand le voi da jos sa montez actionarea manuala la oglinzi le voi da si o mana de lac...o mana doua...ca fapt divers un spray de vopsea/glet de pulverizare sau lac e undeva la 10-15 roni.
    sigpic

Comment

De ce nu le-ai vopsit in culoarea masinii?Pune poze cu ele montate sa vedem,sunt super la prima strigare.

Comment

Uite si poze cu ele...nu le-am vopsit in culoarea caroseriei pentru ca fiind mari dau cam urat gri...oricum o sa fac o simulare sa vad cu apar vopsite in culoarea caroseriei.
        Attached Files
        sigpic

Comment

Next level...reconditioanare oglinzi de Prestige...incet si cu grija sper sa iasa bine.
          Momentan arata ca in pozele de mai jos.
          Attached Files
          sigpic

Comment

Bravo Valeriu...ai trecut la productie...
            Last edited by valeriuciprian; 25 December 2010, 12:31.
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Aaaa...nu ca tot pentru mine sunt
              sigpic

Comment

Mergem inainte...incet si sigur.
                Attached Files
                sigpic

Comment

foarte misto au iesit felicitari!!!
                  o rugaminte am poti sa mi dai si mie un pm sa mi zici de unde ai luat chitul ala ???
                  Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
                  www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Acel kit l-am luat de la un magazin care comercializeaza produse destinate vopsirii auto...smirghel,kituri,vopsele etc.
                    sigpic

Comment

Gata le-am terminat
                      Attached Files
                      Last edited by valeriuciprian; 26 January 2011, 18:58.
                      sigpic

Comment

superbe,ai mare rabdare ca sa faci asa ceva...bv felicitari...

Comment

Felicitari! Au iesit foarte frumoase.
                          Dupa ce am vazut thread-ul, am fost in targul Vitan sa cumpar oglinzi SH Prestige care au nevoie de reconditionare. Am cumparat spray la culoarea masinii, am cumparat primer pt plastic, dupa care am cumparat...un set de oglinzi noi Prestige cu incalzire+sticle, la culoarea masinii(pret 215 ron). Nu am gasit SH...ce sa-i faci?
                          Acum trebuie sa folosesc vopseaua la altceva(bandouri, manere usi...etc.)
                          Multa bafta!
                          Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

Multumesc...pai apuca-te de treaba cu bandourile manerele ce mai stai?...adica mai stai sa dea caldura sa nu mergi cu masina facuta bucati...la mine a fost avantajul ca am momentan de MCV electrice pe masina si le schimb cand da putin caldura.
                            sigpic

Comment

Salutare. Felicitari pentru munca depusa si rezultat.
                              Exista insa si un revers al medaliei pentru oglinzile de prestige: capacul acela de plastic in culoarea caroseriei. Se deformeaza in timp din cauza caldurii de afara si incepe sa arate urat. In plus, pe mine m-a prins o data o grindina mai zdravana si, in combinatie cu o piatra de la unul din partenerii de trafic, am ajuns sa caut capacul pe sosea si sa ma rog sa nu dea vreunul peste el, ca peste mine...
                              Oricum, inca o data felicitari si sa te bucuri de ele.
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Eu nu am vazut capac deformat...si ma gandesc sa asigur pe interior capacele cu ceva silicon.Mi-ai dat o ideee buna.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google