If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai da...le-am vrut negre...daca nu am gasit de prestige...asta e.
Ca pret fara manopera...pot spune zero lei...ca spray-urile le am de cand am reconditionat difuzorul bara spate...si am si spray cu lac negru...cand le voi da jos sa montez actionarea manuala la oglinzi le voi da si o mana de lac...o mana doua...ca fapt divers un spray de vopsea/glet de pulverizare sau lac e undeva la 10-15 roni.
Uite si poze cu ele...nu le-am vopsit in culoarea caroseriei pentru ca fiind mari dau cam urat gri...oricum o sa fac o simulare sa vad cu apar vopsite in culoarea caroseriei.
Felicitari! Au iesit foarte frumoase.
Dupa ce am vazut thread-ul, am fost in targul Vitan sa cumpar oglinzi SH Prestige care au nevoie de reconditionare. Am cumparat spray la culoarea masinii, am cumparat primer pt plastic, dupa care am cumparat...un set de oglinzi noi Prestige cu incalzire+sticle, la culoarea masinii(pret 215 ron). Nu am gasit SH...ce sa-i faci?
Acum trebuie sa folosesc vopseaua la altceva(bandouri, manere usi...etc.)
Multa bafta!
Multumesc...pai apuca-te de treaba cu bandourile manerele ce mai stai?...adica mai stai sa dea caldura sa nu mergi cu masina facuta bucati...la mine a fost avantajul ca am momentan de MCV electrice pe masina si le schimb cand da putin caldura.
Salutare. Felicitari pentru munca depusa si rezultat.
Exista insa si un revers al medaliei pentru oglinzile de prestige: capacul acela de plastic in culoarea caroseriei. Se deformeaza in timp din cauza caldurii de afara si incepe sa arate urat. In plus, pe mine m-a prins o data o grindina mai zdravana si, in combinatie cu o piatra de la unul din partenerii de trafic, am ajuns sa caut capacul pe sosea si sa ma rog sa nu dea vreunul peste el, ca peste mine...
Oricum, inca o data felicitari si sa te bucuri de ele.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment